Top 10 Zomerhits 2016

Top 10 Zomerhits 2016

  ( 0 )

In dit artikel beluister je de beste zomerhits van 2016.  De lijst bestaat uit de meest gedraaide zomerse muziek van 2016. Benieuwd naar de zomerhits van dit jaar? Beluister dan ook de zomerhits van 2017. Heb jij een leuke zomerhit gespot? Plaats dan een reactie met de titel van het liedje onderaan de pagina. Op deze manier kunnen wij de top 10 blijven aanvullen en kunnen onze lezers genieten van lekkere zomermuziek. Beluister ook de zomerhits van 2015 terug

10. Mike Posner – Be As You Are

Een rustig maar heel lekker nummer, dat is de nieuwe hit van Mike Posner. Volgens platenlabel Universal Music kan dit wel eens een grote zomerhit van 2016 worden.

9. Kungs vs Cookin’ on 3 Burners – This Girl

Een lekkere beat, een clip vol met zomerse beelden en een dromerige melodie. Het liedje ‘This Girl’ heeft alles in zich om zicht zomerhit van 2016 te noemen.

8. Alvaro Soler – Sofia

De vrolijke zomerhit Sofia kan wel eens een grote internationale doorbraak betekenen voor de Spaanse zanger Alvaro Soler. Op Youtube is de zomerhit ‘Sofia’ al 42 miljoen keer beluisterd. In Nederland is Alvaro Soler nog redelijk onbekend. Zijn liedje is echter wel heel zomers en vrolijk. Als ‘Sofia’ meer airtime krijgt op de radio zien wij een grote zomerhit in het verschiet.

7. Enrique Iglesias – Duele El Corazon

De spaanse zanger Enrique Iglesias heeft de afgelopen jaren al meerdere zomerhits uitgebracht. Ook in 2016 maakt Enrique Iglesias weer kans om dé zomerhit van 2016 te scoren. Onlangs bracht Iglesias het zomerse liedje Duele El Corazon uit. Beluister deze nieuwe hit hieronder:

6.Benny Benassi & Chris Brown – Paradise

De dj Benny Benassi heeft samen met Chris Brown de zomerhit Paradise uitgebracht. Beluister hieronder de nieuweste hit van Benny Benassi.

5. Calvin Harris – This Is What You Came For

De populaire dj Calvin Harris gaat deze zomer weer optreden op tal van festivals. Beluister hieronder zijn zomers liedje ‘This is what you came for’.

4. Justin Timberlake – Can’t Stop This Feeling

Dit zomerse liedje is afkomstig uit de film Trolls. Justin Timberlake heeft met deze filmtrack misschien wel de zomerhit van 2016 te pakken.

3. Sia – Cheap Thrills

Ook zangeres Sia heeft een vrolijk zomers liedje uitgebracht.

2. Mike Posner – I Took A Pill In Ibiza

Een liedje over pillen en Ibiza, met deze zomerse thema’s heeft Mike Posner wellicht een goede zomerhit te pakken.

1. Fifth Harmony – Work from Home ft. Ty Dolla $ign

Dit liedje wordt nu al grijs gedraaid op de radio. De kans is groot dat Fifth Harmony een grote zomerhit te pakken heeft.

Meer zomerse muziek

Wil je meer zwoele zomerse liedjes beluisteren? Klik dan even door naar de beste zomerhits van 2017 of de zomerhits van 2018.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
  1. tycho at 8:48 am

    mijn favorieten die niet in de lijst staan
    the ocean – mike perry ft. shy martin
    run out of time – kvds
    la la land – dvbbs ft. delaney jane & shaun frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.