Top 5 Films zoals 50 Shades of Grey

Top 5 Films zoals 50 Shades of Grey

  ( 0 )

Er zijn weinig films zo erotisch als50 Shades of Grey(2015). In onze serie ‘Films zoals‘ hebben we 5 films uitgekozen die vergelijkbaar zijn met 50 Shades of Grey. De films hieronder zijn erotisch getint, dus er is geen gebrek aan spannende, seksuele scènes. Heb je 50 Shades of Grey gezien en zoek je een vergelijkbare film? Bekijk dan zeker onderstaande tips:

5. Cruel Intensions

1999
Kathryn en haar stiefbroer Valmont, allebei afkmostig uit een New Yorkse rijke familie, houden een weddenschap: Valmont moet de keurige Annette ontmaagden. Slaagt hij daarin, dan mag hij met zijn stiefzus naar bed, zoniet moet hij haar zijn peperdure auto afstaan.
Maar alles verandert wanneer Valmont gevoelens begint te krijgen voor zijn prooi.

4. Passion

2013
Passion is een erotische thriller van niemand minder dan Brian De Palma, veelgeprezen regisseur voor onder andere zijn wereldberoemde gangsterfilms. Deze film gaat over macht in relaties, zowel professioneel als seksueel.

3. Henry and June

1990
Parijs, 1931: Anaïs is getrouwd met Hugo, maar wil meer. Ze ontmoett Henry, een schrijver, en zijn vrouw June. Ze wordt aangetrokken door hun boheemse levensstijl en gaat een affaire met hen aan. Wat opmerkelijk is aan deze film, is dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

2. 9 ½ Weeks

1986
Dit is een erotische dramafilm, met in de hoofdrol Mickey Rourke, toen zijn gezicht er nog menselijk uitzag. Deze film heeft een vergelijkbare verhaallijn als 50 Shades of Grey, maar staat dichter bij de realiteit.

1. Secretary

2002
Zij is verlegen en onderdanig, hij is dominant en bazig. Hij, haar baas, noemt Grey (Als dat je niet aan 50 Shades of Grey doet denken!). De twee worden door elkaar aangetrokken, en gaan een intense BDSM-relatie aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.