Top 10 waterspeelgoed

  ( 0 )

Voordat al het waterpret ook deze zomer weer van start gaat is het natuurlijk leuk om te kijken wat het favoriete waterspeelgoed in Nederland is. Om daarachter te komen is er in samenwerking met Superwinkel.nl een top 10 van het populairste waterspeelgoed gemaakt. Superwinkel heeft namelijk enorm veel waterspeelgoed in het assortiment.

10. Zand-watertafel

Met deze kunststoffen zand-watertafel kunnen kinderen tussen de 3 en 5 jaar ongestoord spelen met zand en water. Met onder andere het waterpompje en gietertje kunnen ze met het water aan de gang en met het schepje en harkje kan het zand worden bewerkt. Het ideale waterspeelgoed voor kinderen om met water te spelen in combinatie met zand.

waterspeelgoed_10

9. Duikspeelgoed

Een andere wateractiviteit dat in het zwembad gedaan kan worden is het opduiken van spullen op de bodem. Het doel hiervan is om zo snel mogelijk alle items op te duiken en ze op de rand van het zwembad te leggen. Het waterspeelgoed is met verschillende kleuren, vormen en cijfers te kopen waardoor het spel nog leuker gemaakt kan worden. Probeer alle items sneller op te duiken van je vrienden of vriendinnen en laat zien dat je de beste duiker bent.

9-waterspeelgoed-duiken

8. Waterglijbaan

Hoe tof is het om een eigen waterglijbaan in de tuin te hebben? Dankzij de waterglijbaan is je zomervakantie nog nooit zo leuk geweest. De waterglijbaan kun je buiten op het gras neerleggen en aansluiten aan een tuinslang. Hierdoor wordt de 5 meter lange baan nat en kun je met een aanloop de hele baan afglijden. Dit zal voor de leukste en grappigste momenten zorgen.

8-waterspeelgoed-glijbaan

7. Opblaasboot

Wanneer je op vakantie gaat naar een meertje of een zee is een opblaasboot zeker iets dat je mee moet nemen. Met de opblaasboot kun je namelijk zelf gaan varen over de golven van de zee of naar de andere kant van het meertje. Ook in het zwembad kan een opblaasbootje voor veel waterpret zorgen. Het is aanbevolen voor kinderen vanaf 8 jaar.

7-waterspeelgoed-bootje

6. Waterballonnen

Als er een product niet mag ontbreken in de lijst met waterspeelgoed dat voor de grootste waterpret zorgt zijn het wel de waterballonnen. Op een warme zomerdag is het ontzettend leuk voor kinderen om met waterballonnen te spelen. Bij het overgooien van de waterballonnen is het natuurlijk de vraag wie er nat wordt wanneer de ballon knapt. Zorg dat jij niet degene bent die met natte kleren thuis komt!

6-waterballonnen

5. Opblaasdieren

Spelen in het water met een opblaasdier is toch veel leuker dan op een simpele luchtbed liggen? Er zijn enorm veel verschillende opblaasdieren. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is er. Heb je liever een orka zoals hieronder op de foto of een opblaaskrokodil? Het spelen met opblaasdieren in het zwembad of in de zee geeft een stuk meer zwemplezier.

5-waterspeelgoed-opblaasorca

4. Waterpistool

Voor een echt watergevecht zijn er natuurlijk waterpistolen nodig. Dit kan daarom ook niet ontbreken in deze top 10 lijst met waterspeelgoed. Er zijn veel verschillende waterpistolen te vinden, van groot en klein. Maar de grootte van je waterpistool maakt niet zoveel uit, als je maar goed kan richten en je tegenstander klets nat kan maken. Waterpret gegarandeerd!

4-waterspeelgoed-waterpistool

3. Duikset voor kinderen

Met deze duikset kunnen kinderen in het zwembad of in de zee als een echte duiker onder water zwemmen en kijken. Dankzij de duikbril is alles in het water goed te zien, de flippers zorgen ervoor dat je als een speer door het water kan zwemmen en door de snorkel kan je ademhalen als je onderwater zwemt. Het perfecte waterspeelgoed voor het zwemplezier.

3-waterspeelgoed-duikset

2. Opzetzwembaden

Wie wil er nu niet een duik in het water nemen met het lekkere weer in de zomer? Met een opzetzwembad in de achtertuin heb je de hele zomer plezier. Het zwembad is gemakkelijk op te zetten en is in verschillende vormen en maten te verkrijgen. Niet alleen kunnen kinderen zich er de hele dag in vermaken, ook ouders kunnen tijdens een warme zomeravond even relaxen in het zwembad. Een must have voor in de zomer dus!

2-waterspeelgoed-opblaasbadje

1. Aquaplay waterbaan

Met de Aquaplay waterbaan hebben kinderen in de zomer urenlang speelplezier. Aquaplay staat bekend om de vele verschillende waterbanen met allerlei accessoires zoals bootjes, figuurtjes en pompjes. Kinderen van 3 tot 4 jaar vinden het geweldig om met de bootjes en figuurtjes in de watergangen te varen. Door het coole water koelen de kinderen ook lekker af op een lekkere zomerdag. Ideaal voor kinderen om mee te spelen dus.

1-aquaplay-waterbaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.