Top 10 Gebeurtenissen Live Op Televisie

  ( 0 )

Onze vrienden van WatchMojo hebben 10 televisiefragmenten uitgekozen die belangrijke gebeurtenissen in de wereld hebben gemarkeerd. De televisiefragmenten in bovenstaande video zijn de hele wereld overgegaan. Doordat de gebeurtenissen live zijn vastgelegd hadden de televisiemakers/journalisten geen tijd om items te regisseren. 

In de top 10 staan een aantal heftige fragmenten zoals de gijzeling tijdens de Olympische Zomerspelen in München. Palestijnse terroristen gijzelden toen 11 Israëlische atleten. De Duitse politie kon niet voorkomen dat de 11 gijzelaars werden doodgeschoten. De gijzeling vond plaats in een hotel in het Olympisch dorp en was live te volgen op de televisie. Ook de aanslag op 9/11 werd gedeeltelijk live uitgezonden op de televisie. Toen het eerste vliegtuig door het WTC vloog waren alle camera’s gericht op de brandende toren. Iedereen was toen getuigen hoe een tweede toestel zich een gat boorde in de tweede toren van het WTC.

Een ander belangrijk historisch moment dat live is vastgelegd is de ‘Val van de Berlijnse muur’. De beelden die vlak na de val zijn gemaakt gingen de hele wereld rond en zijn nog steeds vaak te zien in documentaires en tv-programma’s. Een ander live-fragment dat veel indruk maakte is de ontploffing van een spaceshuttle. De lancering van de NASA spaceshuttle werd live uitgezonden door CNN. Miljoenen mensen waren live getuige van de ontploffing van de spaceshuttle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.