Top 10 Films op Videoland

Top 10 Films op Videoland

  ( 0 )

Videoland is de Nederlandse variant op Netflix. Het aanbod van Videoland is iets kleiner maar bevat wel meer Nederlandse films en series. Je kan via de website van Videoland twee weken gratis gebruik maken van de streamingsdienst. Na deze testperiode kost een abonnement €8,99 per maand. In deze Top 10 lees je welke films je niet mag missen uit het aanbod van Videoland.

Tip: Onderaan de pagina kan je jouw favoriete filmtitels uit het Videoland aanbod delen.

10. Gangs of New York

Gangs of New York is een heftige speelfilm over een bloedige opstand in de geschiedenis van New York. De cast bestaat uit topacteurs waaronder Leonardo DiCaprio en Cameron Diaz. De film is erg spannend en ontroerend, een must see uit het Videoland aanbod.

9. RED

RED is een actiecomedy met o.a Bruce Willis en Morgan Freeman. De film gaat over een stel gepensioneerde CIA agenten die bij elkaar komen voor een nieuwe missie. De film maakt onderdeel uit van het Videoland aanbod en is leuk voor gezinnen met oudere kinderen.

8. The Cabin in the Woods

The Cabin in the Woods is een verrassende horrorfilm. De film gaat over een groep jongeren die afreizen naar een afgelegen hut in het bos. Al snel blijkt er iets niet in de haak te zijn en lopen de jongeren groot gevaar. The Cabin in the Woods is een van de horrorfilms die beschikbaar zijn via Videoland, deze film is alleen geschikt voor personen ouder dan 16 jaar.

7. Enemy at the Gates

Enemy at the Gates is een oorlogsfilm die zich afspeelt rondom de slag van Stalingrad. De film volgt een van de beste sluipschutters aller tijden, namelijk de Rus Vasili Zajtsev. Enemy at the Gates is een lange speelfilm van ruim 2 uur en is daarom heel geschikt voor een filmavond.

6. Saving Private Ryan

Saving Private Ryan is een oorlogsfilm met Tom Hanks in de hoofdrol. De film gaat over Ryan, een Amerikaanse soldaat die is uitgezonden naar Frankrijk om te vechten tegen Nazi Duitsland. Drie van zijn broers komen om tijdens de oorlog waardoor Ryan via een speciale regeling naar huis mag. Er wordt een reddingsmissie opgezet om Ryan naar huis te brengen. Saving Private Ryan is een van de beste film over de tweede wereldoorlog.

5. Intouchables

Intouchables is een dramafilm over een rijke invalide man die een belangrijke band opbouwt met een minderbedeelde man. Intouchables is een prachtige film en zeer geschikt voor een romantische filmavond.

4. The Perks of Being a Wallflower

Deze dramafilm gaat over drie vrienden waarvan er 1, de hoofdpersoon, een trauma heeft opgelopen. Gedurende de film wordt steeds meer duidelijk wat voor drama er heeft afgespeeld in het leven van de hoofdpersoon. ‘The Perks of Being a Wallflower’ is een heftige film waarvan je na afloop moet bijkomen. De film is onderdeel van het Videoland on Demand aanbod.

3. Zwartboek

Zwartboek is een van de beste Nederlandse films ooit gemaakt. De film speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en draait om Rachel Stein, een Joodse zangeres die moet onderduiken voor de Nazi’s. Zwartboek gaat over een groep onderduikers die actief zijn in Nederland en Rachel Stein (Carice van Houten) helpen onderduiken. De film is een must-see.

2. Dallas Buyers Club

Deze waargebeurde film gaat over de AIDS epidemie begin jaren 90. De film vertelt het verhaal van Ron Woodroof, die zelf hiv oploopt. Ron Woodroof begint een oorlog tegen de farmaceutische industrie omdat zij niet geinteresseerd zijn in het behandelen van aidspatiënten maar alleen aan geld denken.

1. Wolf of Wallstreet

De Wolf of Wallstreet is een briljante film over een beurshandelaar die ‘van god los’ is. Deze film met Leonardo DiCaprio is extreem grappig en heeft een fantastische opbouw. Vanaf het eerste moment boeit de Wolf of Wallstreet, het is dan ook niet gek dat dit de beste film van Videoland is.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.