Top 10 films over drugs

Top 10 films over drugs

  ( 0 )

Het nemen van drugs blijft een probleem voor veel mensen. Het maakt vaak meer kapot dan goed voor je is. Dit is ook in veel films terug te zien. Aangezien veel mensen direct of indirect met drugs te maken krijgen is het ook een vrij populair onderwerp. Vandaar dat we hebben besloten om een top 10 te maken van de populairste films over drugs.

10. Party Monster

Deze films is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, over Michael Alig die diepe sporen heeft nagelaten in de feestscene van New York. Niets was hem te gek en hij gebruikte iedere drugs die hij maar tegen kwam. De drugs hebben ook gezorgd voor zijn ondergang.

9. Trainspotting

Deze film gaat over Mark Renton die een leven zonder drugs probeert op te bouwen. Om dit tot een succes te brengen verhuist hij naar Londen en neem afscheidt van zijn vrienden. Helaas volgen zijn vrienden hem naar Londen en lijkt hij niet aan de drugs te kunnen ontsnappen.

8. Harold and Kumar Go to White Castle

Dit is een comedy over Harold en Kumar die op een vrijdagavond blowend op de bank eindigen. Ze krijgen enorm veel zin in een hamburger van de tent White Castle, maar helaas is die verhuisd naar een onbekend adres. Het is dus een hele uitdaging om deze hamburgertent te vinden.

7. Dazed and Confused

Dit is een comedy die gaat over een groep jongeren die onder invloed hun laatste schooldag beleven. Verschillende inwijdingsrituelen en liefdesaffaires zullen ter sprake komen.

6. GoodFellas

Deze film gaat over Henry Hill die probeert om op te klimmen binnen de maffia met behulp van Jimmy. Naarmate het verhaal vordert merkt hij dat hij voor zichzelf moet zorgen als hij het wil overleven.

5. Scarface

Dit is een erg bekende film die gaat over Tony Montane, de drugsbaron die de fout maakt om high te worden van zijn eigen handel met allerlei gevolgen van dien.

4. Blow

Dit is een waargebeurd verhaal over George Jung die een groot is geworden door de drugs, maar ook alles weer heeft kwijtgeraakt.

3. Fear and Loathing in Las Vegas

Deze film gaat over de opkomst van drugs in Las vegas.

2. Pulp Fiction

Dit is een film die bestaat uit verschillende verhaallijnen die allemaal elkaar ontmoeten en beïnvloeden. De film draait om drugs.

1. Requiem For a Dream

De nummer 1 film over drugs is deze film. Die gaat over verschillende soorten verslavingen aan drugs die de personages opsluiten in een droomwereld die uiteindelijk verwoest wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.