Top 10 familiefilms op Netflix

Top 10 familiefilms op Netflix

  ( 0 )

Steeds meer Nederlanders zijn geabonneerd op de streamingsdienst Netflix. Netflix heeft tegenwoordig een groot aanbod met series, actiefilms, horrorfilms en dramafilms. In deze top 10 hebben we de leukste familiefilms geselecteerd op basis van beoordelingen uit de Internet Movie Database (IMDB). Ook hebben we de Netflix rating meegenomen bij het opstellen van de 10 leukste familiefilms. Alle films in deze lijst zijn onderdeel van het Nederlandse Netflix aanbod.

Heb je geen Netflix maar Videoland on Demand? Bekijk dan onze Top 10 beste films op Videoland on Demand.

10. Jochem Myer: De Rust Zelve

Jochem Myer’s show ‘De Rust Zelve’ zit vol met typetjes, geniale grappen en muzikale acts. De show van Jochem Myer is verfilmt zodat je thuis kan genieten van deze geweldige voorstelling. ‘De Rust Zelve’ is een echte familievoorstelling en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

9. Toy Story 2

De eerste Toy Story film werd uitgebracht begin jaren 90 en was direct het grote succes van Pixar. Toy Story 2 is recenter uitgekomen en is de perfecte familiefilm. De film is beschikbaar via Netflix in zowel Engels gesproken en Nederlands gesproken.

8. The Hunger Games

The Hunger Games is een populaire filmreeks onder tieners. De film is vooral geschikt voor oudere kinderen vanaf 12 jaar. Ook voor volwassenen is The Hunger Games leuk om te volgen. Zoekt u een spannende familiefilm? Kies dan voor The Hunger Games op Netflix.

7. The Chronicles of Narnia

Het eerste deel van Narnia is uitgebracht in 2005.’The Chronicles of Narnia’ is gebaseerd op een populair sprookjesboek dat zich afspeelt tijdens de tweede wereldoorlog. Drie kinderen worden naar het Engelse platteland gestuurd om te vluchten van de tweede wereldoorlog. In hun nieuwe opvanghuis vinden de kinderen een magische kledingkast die ze in de wereld van Narnia brengt. Deze familiefilm wordt op IMDB beoordeelt met een 7 en maakt deel uit van het Netflix aanbod.

6. Madagaskar

Madagaskar is een grappige animatiefilm van productiemaatschappij Dreamworks. Deze familiefilm gaat over een groep dierentuin dieren die ontsnappen uit de Zoo van New York. Madagaskar is beschikbaar op Netflix met ondertiteling en Nederlands gesproken.

5. Shrek

Shrek is een leuke familiefilm over de sprookjeswereld van oger Shrek. De film zit vol met grappige personages. De grappen in Shrek zijn zowel leuk voor kinderen als volwassenen.

4. Monsters Inc.

In 2001 bracht Pixar de familiefilm Mosters Inc. uit. De film gaat over een wereld vol monsters. Deze wereld draait op de energie van schreeuwende kinderen en hoofdrolspelers Mike en Sulley laten deze kinderen schrikken. Monsters Inc. is een leuke familiefilm voor kinderen vanaf 6 jaar.

3. Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean zijn spannende familiefilms waarbij Jack Sparrow de hoofdrol speelt. Deze succesvolle Disneyfilm is geschikt voor stoere kinderen vanaf 8 jaar. De familiefilm is beschikbaar op Netflix met Nederlandse ondertiteling.

2. Frozen

Frozen is de meest succesvolle Disneyfilm ooit. De film is uitgebracht in 2013 en en werd direct een grote bioscoophit. De film bevat veel leuke liedjes en grappige personages. Frozen is een echte familiefilm en is beschikbaar in het Nederlands op Netflix.

1. Up

Up is zowel een zielige familiefilm als een grappige film. Pixar’s Up begint met een emotionele scene waarbij het leven van twee gewone mensen, Carl en Ellie geanimeerd is. De scene stopt bij het overlijden van Ellie. Carl blijft alleen achter en wordt een chagrijnige opa. Hij beland echter in een groot avontuur als hij besluit om met zijn huis weg te vliegen naar zijn droombestemming. Up is een van de beste Pixar films en een fantastische film voor de hele familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.