Top 10 Clubs & Kroegen Albufeira

  ( 0 )

Albufeira is een havenstadje gelegen in de Algarve (Portugal). De afgelopen jaren is Albufeira steeds meer uitgegroeid tot een vakantiebestemming voor jongeren en feestvierders. Door de komst van ‘De Strip’ is het uitgaansleven in Albufeira zeer sterk gegroeid. De Strip is gelegen in het nieuwe gedeelte van Albufeira. Hier staan de grote hotels en vele appartementen die je in de zomer kan huren. Naast ‘De Strip’ heeft Albufeira een oud centrum waar veel kleine straatjes en leuke kroegen zitten. Naast stappen kan je in Albufeira ook heerlijk aan het strand liggen. De kust van Albufeira wordt vanwege zijn rotsen en zandstranden als een van de mooiste van Europa gezien. In dit artikel hebben wij de 10 leukste clubs en kroegen uit Albufeira geselecteerd.

10. Ricky’s Bar

Ricky’s bar is gelegen in het oude gedeelte van Albufeira. Er komen veel Nederlanders en het is echt een feestcafé.

9. Heaven

Heaven is een club die te vinden is aan de Strip in nieuw Albufeira. Heaven is tot 7 uur in de ochtend geopend en daarom is deze tent vaak de afsluiter van je avond. Het blijft dan ook tot het einde gezellig druk in deze club aan de Strip. In Heaven worden ook de hardere muziekstijlen gedraaid zoals hardstyle.

uitgaan_albufeira_club_heaven

8. Matt’s bar

In het nieuwe gedeelte van Albufeira vindt je Matt’s bar. Deze bar wordt vooral druk bezocht door Engelse toeristen. Ben je echter een liefhebber van R&B en UK Garage dan moet je zeker een kijkje komen nemen bij Matt’s bar.

uitgaan_matts-bar

7. Bloopers

Bloopers is een gezellig Nederlands feestcafé gelegen in oud Albufeira. Bloopers zit verstopt tussen de smalle steegjes en het is dan ook leuk om voor of na Bloopers rond te dwalen door het oude centrum. In het feestcafé draaien ze voornamelijk après-ski muziek en andere feesthitjes.

uitgaan_albufeira_bloopers

6. Atrium

5. Celebration

Celebration is een ander Hollands feestcafé gelegen aan de strip (nieuwe gedeelte Albufeira). Celebration heeft een groot terras waardoor je ook buiten kan genieten van een biertje en kan meezingen op Hollandse hitjes. Celebration en Bloopers is van dezelfde eigenaar.

stappen_albufeira_celebrations

4. Libertos

Libertos is een club die deels overdekt is en deels buiten is opgebouwd. Vaak is er tot 12 uur live-muziek en kan je genieten van zeer goede (dure) cocktails. Libertos straalt veel chique uit en is dan ook een van de meest chique clubs van Albufeira. Mocht je opzoek zijn naar een fijne loungeclub dan moet je Libertos bezoeken. Libertos is te vinden aan het midden van de strip in Nieuw Albufeira.

uitgaan_libertos

3. Wild & Co

In de Wild & Co is altijd wel entertainment te zien. De ene avond staat er een coverband terwijl er ook avonden zijn met strippers. Ook doen de barmannen in de Wild & Co om de zoveel tijd een show geven met het shaken van cocktails. Bij de Wild & Co is altijd wel wat te beleven. Het publiek bestaat voornamelijk uit Nederlanders en Engelsen.

uitgaan_albufeira_strip_wild&co

2. Kiss

De Kiss is een club gelegen vlakbij de strip in het nieuwe gedeelte. De Kiss is elke dag open tot 7 uur en de club is mooi opgebouwd. Ook heeft de club meerdere zalen en een dakterras. De Kiss vraagt wel entree (€15), dit is inclusief een drankje. Veel vakantiegangers die geboekt hebben met een jongerenorganisatie mogen vaak tot 3 uur gratis de Kiss in.

uitgaan_albufeira_kiss

1. Kadoc

Kadoc is de grootste club van de Algarve en ligt ongeveer 10 kilometer buiten Albufeira. Regelmatig komen er grote dj’s draaien, zo stond afgelopen seizoen Jeff Mills achter de draaitafel.

uitgaan_albufeira_kadoc

 

De beste tijd om Albufeira te bezoeken

Kan je niet wachten om te feesten in Albufeira? De beste tijden om naar deze Portugese bestemming af te reizen ligt in het voorjaar (eind mei / juni) t/m september. Albufeira is een populaire bestemming voor examenreizen waardoor het feestseizoen al vroeg begint. Vlieg je naar Albufeira? Vergeet dan niet om een parking Eindhoven Airport te reserveren voordat je op reis gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *