Top 10 Carnavalshits 2021

Top 10 Carnavalshits 2021

  ( 0 )

Carnavalshits 2021 | Vanwege de corona crisis wordt er dit jaar helaas geen carnaval gevierd zoals gewoonlijk. Dit jaar geen volle kroegen en optochten maar waarschijnlijk drinken toch veel Brabanders en Limburgers thuis een biertje inclusief carnavalsmuziek. Veel carnavalsartiesten zijn ondanks de huidige situatie toch van plan om een carnavalsnummer uit te brengen in 2021. Zoals elk jaar kan je in dit lijstje de beste carnavalsmuziek van 2021 beluisteren. Heb je tips of mis je een carnavalsnummer uit 2021? Plaats dan een reactie onderaan dit artikel. Op deze manier kunnen we de lijst met beste carnavalshits van 2021 blijven bijwerken.

Beste carnavalsnummers 2021

10. Feestteam – Alleen Was Er Toch Niks Aan
9. PartyfrieX – Stil Hier in m’n stamcafé
8. Dikdakkers – 18 glazen bier is 1,5 meter
7. De vier Viltjes – Uitschuifbare Handjes
6. Richard Groenendijk – Tebbie Nou op je Muil?!
5. De Alpenzusjes – Mexico
4. Benno van Vugt – Benno Bakt Ze Bruin
3. Immer Hansi – Wij Willen Samen Zijn
2. De Dorini’s – Solonaise Quarantaine
1. Niet Altijd Rozengeur – Doorgaon!

Opmerking: We werken deze lijst met carnavalsmuziek uit 2021 regelmatig bij. Plaats tips onderaan dit artikel.

10. Feestteam – Alleen Was Er Toch Niks Aan

Op de 10e plek staat het Feestteam met hun carnavalsnummer ‘Alleen Was Er Toch Niks Aan’.

9. PartyfrieX – Stil Hier in M’n Stamcafé

Het is stil in het stamcafé van PartyfrieX. Niet gek, want het lijkt al een eeuwigheid geleden dat er feestjes gegeven werden in de kroeg. Om er toch maar het beste van te maken besloot PartyfrieX om een mooie clip te produceren. Zie hieronder het resultaat!

8. Dikdakkers – 18 glazen bier is 1,5 meter

De Dikdakkers helpen iedereen eraan herinneren hoe ver anderhalve meter is. In hun nieuwe carnavalshit voor 2021 wijzen zij iedereen erop dat 18 glazen bier naast elkaar gelijk is aan 1,5 meter. Handig!

7. De vier Viltjes – Uitschuifbare Handjes

‘Met al die uitschuifbare handjes voorkom je heel wat tramelantjes’. Ook de heren van ‘De Vier Viltjes’ hebben een nieuw carnavalsnummer uitgebracht waarin zij verwijzen naar de RIVM maatregelen.

6. Richard Groenendijk – Tebbie nou op je muil?!

Het typetje Jopie Parlevliet (Richard Groenendijk) heeft al enige tijd geleden het feestelijke nummer ‘Tebbie Nou op je Muil?!’ uitgebracht. Dit vrolijke nummer is een verwijzing naar alle mondkapjes die iedereen tegenwoordig draagt.

5. De Alpenzusjes – Mexico

De Alpenzusjes hebben in oktober de nieuwe hit Mexico uitgebracht. Hiermee zijn zij een van de eerste carnavalsartiesten die een nieuw nummer uitbrengen voor carnaval 2021. Echter blijft heft nummer wel een gewone cover van de gelijknamige hit van de ‘Zangeres Zonder Naam’.

4. Benno van Vugt – Benno Bakt Ze Bruin

Nummers over worstenbroodjes zijn altijd welkom! In dit nieuwe carnavalsnummer zien we Ferry vd Zaande en Fred v Boesschoten bij dn bakker.

3. Immer Hansi – Wij Willen Samen Zijn

Immer Hansi heeft een nummer gemaakt over de lockdown en de maatregelen vanwege het corona virus. In zijn nummer ‘Wij Willen Samen Zijn’ zingt Immer Hansi over de tijd waarin wij weer samen kunnen zijn.

2. De Dorini’s – Solonaise Quarantaine

Ook De Dorini’s haken in op de corona crisis met hun nummer ‘Solonaise Quarantaine’.

1. Niet Altijd Rozengeur – Doorgaon!

Een speciaal nummer van een groot aantal carnavalsartiesten. Veul Gère, Lamme Frans, Vieze Jack, De Deurzakkers en Skpringlaevend werkte aan een speciaal (sentimenteel) carnavalsnummer over carnaval 2021.

Het nummer werd onlangs uitgezonden op Omroep Brabant op 11-11.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Jeroenn at 7:36 am

    Wat ben ik klaar met corona. Ik krijg zoveel zin in carnaval 2021 als ik de eerste nummers hoor! Nu al zin om de polonaise te dansen, maar helaas…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *