Top 10 Carnavalshits 2021

Top 10 Carnavalshits 2021

  ( 0 )

Carnavalshits 2021 | Vanwege de corona crisis wordt er dit jaar helaas geen carnaval gevierd zoals gewoonlijk. Dit jaar geen volle kroegen en optochten maar waarschijnlijk drinken toch veel Brabanders en Limburgers thuis een biertje inclusief carnavalsmuziek. Veel carnavalsartiesten zijn ondanks de huidige situatie toch van plan om een carnavalsnummer uit te brengen in 2021. Zoals elk jaar kan je in dit lijstje de beste carnavalsmuziek van 2021 beluisteren. Heb je tips of mis je een carnavalsnummer uit 2021? Plaats dan een reactie onderaan dit artikel. Op deze manier kunnen we de lijst met beste carnavalshits van 2021 blijven bijwerken.

Beste carnavalsnummers 2021

10.
9.
8.
7.
6.
5. De Alpenzusjes – Mexico
4. Benno van Vugt – Benno Bakt Ze Bruin
3. Immer Hansi – Shotje
2. De Dorini’s – Solonaise Quarantaine
1. Niet Altijd Rozengeur – Doorgaon!

Opmerking: We werken deze lijst met carnavalsmuziek uit 2021 regelmatig bij. Plaats tips onderaan dit artikel.

5. De Alpenzusjes – Mexico

De Alpenzusjes hebben in oktober de nieuwe hit Mexico uitgebracht. Hiermee zijn zij een van de eerste carnavalsartiesten die een nieuw nummer uitbrengen voor carnaval 2021. Echter blijft heft nummer wel een gewone cover van de gelijknamige hit van de ‘Zangeres Zonder Naam’.

4. Benno van Vugt – Benno Bakt Ze Bruin

Nummers over worstenbroodjes zijn altijd welkom! In dit nieuwe carnavalsnummer zien we Ferry vd Zaande en Fred v Boesschoten bij dn bakker.

3. Immer Hansi – Shotje

Immer Hansi speelt met zijn hit ‘Shotje’ in op het mateloos populaire Tiktok deuntje. Vooral voor de jeugd is dit deuntje erg herkenbaar. Helaas geen volle kroegen in 2021 maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit nummer ook gedraaid gaat worden tijdens carnaval 2022.

2. De Dorini’s – Solonaise Quarantaine

Ook De Dorini’s haken in op de corona crisis met hun nummer ‘Solonaise Quarantaine’.

1. Niet Altijd Rozengeur – Doorgaon!

Een speciaal nummer van een groot aantal carnavalsartiesten. Veul Gère, Lamme Frans, Vieze Jack, De Deurzakkers en Skpringlaevend werkte aan een speciaal (sentimenteel) carnavalsnummer over carnaval 2021.

Het nummer werd onlangs uitgezonden op Omroep Brabant op 11-11.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeroenn at 7:36 am

    Wat ben ik klaar met corona. Ik krijg zoveel zin in carnaval 2021 als ik de eerste nummers hoor! Nu al zin om de polonaise te dansen, maar helaas…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.