Pimp je Tuin met een Buitenstopcontact

  ( 0 )

Wil jij deze zomer optimaal genieten van je tuin? Overweeg dan om een buitenstopcontact van Nostalux te plaatsen! Een buitenstopcontact heeft veel voordelen. Zo kan je gemakkelijk je muziekinstallatie aansluiten of in de tuin werken met je laptop. In dit artikel delen wij een aantal praktische tips waarmee jij je tuin kan ombouwen tot een paradijs.

Buitenstopcontacten met handige functies

Wist je dat moderne buitenstopcontacten handige functies hebben? Zo zijn er buitenstopcontacten die pas stroom leveren als het begint te schemeren. Hierdoor kan je jouw tuinverlichting geautomatiseerd activeren zodra het donker begint te worden. Je hoeft je hierdoor niet alleen te beperken tot standaard tuinlampjes maar kan ook eigen verlichting aanbrengen in de tuin en deze geautomatiseerd laten schijnen.

Daarnaast kunnen buitenstopcontacten van Nostalux ook stroom afgeven op basis van een timer. Dit kan erg handig zijn om fonteintjes of waterpompjes automatisch op te starten waardoor deze alleen overdag aan staan.

Verschillende designs en uitvoeringen

Om je tuin perfect in te richten kan je kiezen uit verschillende modellen. Zo zijn er buitenstopcontacten in jaren 30 stijl of juist in een moderne uitvoering. Op deze manier kan je altijd een buitenstopcontact plaatsen dat past bij de inrichting van jouw tuin. De meest populaire uitvoeringen zijn de zwarte buitenstopcontacten. Deze kan je gemakkelijk verbergen tussen de planten waardoor de stroompunten minder opvallen.

Installatie en veiligheid

Aangezien het aanleggen van buitenstopcontacten niet zonder risico is kan je het beste een installateur of elektricien inschakelen. Door stroom vanuit de meterkast door te trekken naar de tuin kan je vervolgens de stroompunten in je tuin plaatsen. Let bij de aankoop van buitenstopcontacten op dat deze goed waterdicht zijn. Vervolgens begint het leuke werk en kan je jouw apparaten zoals fonteinen en lampen aansluiten en installeren.

Buitenstopcontact Nostalux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *