Top 10 parkeerplaatsen bij Schiphol

Top 10 parkeerplaatsen bij Schiphol

  ( 0 )

In en rond Schiphol zijn er ontzettend veel parkeermogelijkheden. Dat is niet zo gek, want jaarlijks vliegen er miljoenen mensen via de Amsterdamse luchthaven. Ook in 2015 zag de luchthaven weer een stijgend aantal passagiers. De parkeermogelijkheden zijn gelukkig ook uitgebreid en daarom hebben we een top 10 samengesteld.
Tegenwoordig zijn er een aantal websites die de parkeerterreinen vergelijken op prijs, beschikbaarheid en de afstand tot Schiphol. Maar bij welk parkeerterrein is er het meest geboekt? ParkerenSchiphol.nl heeft een lijst samengesteld met meest geboekte parkeerterreinen bij Schiphol.

10. Valet Schiphol

Valet Schiphol is ideaal als je je auto langer dan vijf dagen wilt parkeren. De eerste dagen zijn relatief duur, maar de dagen erop worden steeds goedkoper.

9. Parkfly

Parkfly is tevens een parkeerplaats met een shuttlebus dienst. De shuttlebus is binnen 10 minuten op de luchthaven wat erg snel is. De prijzen zijn wel redelijk. Je kunt eventueel hier ook overnachten en de volgende dag met de shuttlebus vertrekken. Ook hier geldt: lekker uitgerust op vakantie.

8. Schiphol Park and Travel

Schiphol Park and Travel is hetzelfde parkeerterrein als Smart Parking, maar is wel duurder en staat daarom ook op nummer 8 genoteerd. Je kunt beter voor optie 1 gaan, omdat die gewoonweg goedkoper is.

7. Q-park

Q-Park staat op nummer zeven. Het is de goedkoopste optie. Je kunt hier je auto kwijt en vervolgens kun je met het openbaar vervoer naar de luchthaven. Er rijden ontzettend veel bussen, tot wel zeven per uur, naar de luchthaven toe. Bovendien is het openbaar vervoer tot vier personen helemaal gratis. Bekijk online reviews en boek bij het goedkoopste parkeerterrein van Schiphol: Q-Park Schiphol.

6. Park Sleep Fly Schiphol

Park Sleep Fly Schiphol is een nieuwe variant die steeds populairder wordt. Je kunt hier overnachten en de volgende dag rustig naar de luchthaven vertrekken. Je gaat dan lekker uitgerust op vakantie.

5. Sun Parking

Sun Parking is samen met Q-Park een van de goedkope alternatieven. Het ligt op slechts 10 minuten afstand van Schiphol en je wordt door middel van een gratis shuttle bus dienst naar de luchthaven gebracht. Je dient van te voren te reserveren en het is over het algemeen wel duurder dan Q-Park.

4. Sky-Park

Sky-Park staat op nummer vier genoteerd. Het parkeerterrein staat bekend om haar goede service en concurrerende prijzen.

3. Quick Parking

Quick Parking is op nummer drie genoteerd. Het is een groot parkeerterrein met 1500 beschikbare parkeerplaatsen.

2. Budget Valet

Budget Valet is een luxueuze optie. Je rijdt met de auto tot aan de vertrekhal en je geeft vervolgens je sleutels af. Het personeel van Budget Valet zal vervolgens je auto parkeren. Als je terug bent, meld je je weer bij Budget Valet en zij halen de auto weer op.

1. Schiphol Smart parking

Schiphol Smart parking staat met stipt op nummer 1. De parkeerplaats is het meest dichtbij de luchthaven en is redelijk geprijsd. Weliswaar niet de goedkoopste, maar voor de afstand is de prijs zeer redelijk. Boek hier het meest geboekte parkeerterrein bij Schiphol: Schiphol Smart Parking.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Antoon Leurs at 6:36 pm

    U geeft aan dat Budget Valet een luxe optie is. Ik heb een absoluut negatieve ervaring met dit bedrijf. Het personeel zegt nauwelijks iets. Langer wachten dan beloofd en na afloop bleek mijn tank een stuk leger te zijn gereden. Voor mij aanleiding om de beelden van mijn dashcam te bekijken en te bewaren. Ze hebben mijn auto misbruikt om extra ritten naar Schiphol te maken, Ritje naar een andere parkeerplaats, McDonald Parkeerplaats. Ondertussen bleek ook dat de auto helemaal niet overdekt staat. Stond gewoon op een weiland in Aalsmeer. En zuinig rijden is er niet bij, structureel veel te hard rijden (dashcam is voorzien van GPS dus zowel snelheid als route ligt vast). Het is gewoon diefstal van benzine en sloop van je auto met achterlijk rijgedrag waardoor ze het voor elkaar hebben gekregen om in 60 km 8-10 liter benzine weg te rijden (of ze hebben het tussendoor afgetapt, maar dat kan ik op de dashcam niet zien, zit buiten beeld). Wel iets uit de auto gestolen. Boeven zijn het. Ik had bij de reservering ” Priority Service” aangevinkt. Ik kon niet vinden wat het was en was daar wel benieuwd naar, maar ik heb nog steeds geen idee waarvoor ik die 10 euro extra betaald heb. NOOIT MEER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *