De 10 beste nieuwe features op de Galaxy S9

De 10 beste nieuwe features op de Galaxy S9

  ( 0 )

Release Samsung Galaxy S9 – In maart komt de Galaxy S9 uit, het nieuwe smartphone model van Samsung. De telefoon lijkt op de S8 maar is sterk verbeterd. De Galaxy S9 heeft een verbeterde camera en is razendsnel. In deze top 10 ontdek je de nieuwste features van deze state of the art smartphone.

Inhoudsopgave:

  1. Verbeterde camera
  2. AR Emoji functie
  3. Vingerscan
  4. Android 8.0
  5. Irisscan
  6. 8-inch OLED quad HD+ Infinity scherm
  7. Verbeterde audio S9
  8. Slow-mo video
  9. Waterdicht
  10. Samsung Knox, jouw data beveiligd

 

1. Verbeterde camera

De grootste aanpassing vergeleken met de Samsung S8 is de nieuwe verbeterde camera. Zowel de camera als de voorkant als de camera aan de achterkant zijn in megapixel toegenomen. Doordat de camera gebruik kan maken van dubbele diafragma is het mogelijk om ook bij schemer prachtig scherpe foto’s te maken. De lens kan zelf schakelen tussen twee diafragma-standen.

2. AR Emoji functie

Samsung heeft een nieuwe Augmented Reality functie in de Galaxy S9 ingebouwd. Met de AR Emoji functie kan je jouw selfies omtoveren tot avatars. Maak een selfie en de Galaxy S9 bewerkt de foto tot een 3D emoji van jezelf. Deze kan je vervolgens aanpassen en delen met je vrienden. De app is exclusief beschikbaar voor de Galaxy S9 en gaat ongetwijfeld een van de populairste apps van 2018 worden.

3. Vingerscan

De vingerscan is vergeleken met de S8 sterk verbeterd. Bij de configuratie van jouw nieuwe Galaxy S9 geef je eenvoudig je vingerafdrukken en vervolgens kan je de telefoon ontgrendelen door je vingers op het touchscreen te houden. Doordat deze scanner nog beter werkt kan je gemakkelijker de telefoon ontgrendelen.

4. Android 8.0

Uiteraard is de Galaxy S9 uitgerust met de nieuwste versie van Android namelijk 8.0 Oreo. Deze laatste versie van Android is razendsnel en extra goed beveiligd tegen hacks. De nieuwste versie van Android heeft veel voordelen, zo kan je afzonderlijk twee keer dezelfde app openen (bijvoorbeeld 2 Whatsapps accounts). Ook is Android Oreo zuiniger in het energieverbruik waardoor de batterij van de S9 langer meegaat.

5. Irisscan

Met de Irisscan in de camera aan de voorkant kan je de telefoon zelfs ontgrendelen door er alleen maar naar te kijken. De irisscan herkent jouw oogafdruk en ontgrendelt vervolgens de telefoon.

6. 5.8-inch OLED quad HD+ Infinity scherm

Het kristalheldere OLED scherm van de S9 is een van de beste smartphoneschermen van dit moment. De kleuren zijn prachtig uitgebalanceerd en blijven goed vanaf verschillende kijkhoeken. Ook in de felle zon is het scherm goed zichtbaar en blijven alle functies van de telefoon goed te bedienen.

7. Verbeterde audio S9

De luidsprekers van de Galaxy S9 hebben een upgrade gekregen en kunnen 40% harder dan de S8. Niet alleen het volume is vooruit gegaan, ook de kwaliteit van de audio heeft grote stappen gemaakt. Je kan dus prima filmpjes of nummers via Spotify laten horen aan je collega’s.

8. Slow-mo video

Maak fantastische slow-motion video’s van wel 960 frames per seconde. Hierdoor kan je enorm creatieve video’s opnemen en direct delen via social media. Op Youtube staan al voorbeelden van toffe gebeurtenissen die met de Slow-mo functie van de S9 zijn opgenomen.

9. Waterdicht

Uiteraard wil je wel lang van je Galaxy S9 genieten. Gelukkig heeft Samsung ook deze smartphone volledig waterdicht gemaakt. Hierdoor kan de telefoon tegen een stootje en hoef je je niet continu zorgen te maken.

10. Samsung Knox

Samsung introduceert Knox in de S9 smartphones. Knox is een nieuwe feature die ervoor zorgt dat de data op jouw telefoon extra beveiligd is. Een smartphone staat tegenwoordig vol met veel privacy-gevoelige informatie. Foto’s, berichten, bankzaken en emails zijn allemaal terug te vinden op je smartphone. Gelukkig wordt deze data extra goed beveiligd door Knox.

Samsung S9 bestellen

Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone? De Samsung S9 is vanaf half maart verkrijgbaar in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.