Top 5 Meest Unieke Feestjes In Nederland

Top 5 Meest Unieke Feestjes In Nederland

  ( 0 )

Anno 2015 kent Nederland een overschot aan feestjes en evenementen. Nieuwe festivals groeien als paddenstoelen uit de grond en van Amsterdam tot Maastricht worden feestjes gegeven op de meest extreme locaties. Er is zo’n wildgroei aan feestjes en festivals dat wij een selectie hebben gemaakt van de 5 meest unieke feestjes in Nederland. 

5. CODE-AM (Radio Kootwijk)

Het ziet eruit als een grote bunker uit de koude oorlog. Radio Kootwijk is een van de meest unieke gebouwen in Nederland. Dit radiogebouw staat midden op de Veluwe. Een keer per jaar wordt er een groot technofeest georganiseerd op deze unieke en rauwe locatie. CODE-AM heeft misschien niet de beste line-up maar wel de meest unieke en perfecte locatie.

RadioKootwijk-donnyderijke
(Foto: Donny de Rijke)

4. 3e Keesdag (Utrecht)

Bent u bekend met Kees van Hondt? Deze dj draait alleen polka en feesthitjes. Het leuke hieraan? Iedereen neemt een kamerplant mee! Dit resulteert in een uniek feestje en een grote chaos. Elk jaar komt Kees van Hondt terug op 3e kerstdag oftewel 3e Keesdag.

3. Springbreak (Tilburg)

Je hoeft niet meer naar Amerika af te reizen om Springbreak te vieren. In Tilburg wordt namelijk het grootste zwembadfeest van Nederland georganiseerd. Maarliefst 2000 studenten feesten gedurende 2 dagen in een compleet getransformeerd zwembad. Springbreak wordt elk jaar georganiseerd als afsluiting van het collegejaar.

2. Ruigoord – Landjuweel (Amsterdam)

Het krakersdorp Ruigoord is een keer per jaar het decor van het festival Landjuweel. Dit festival heeft alles, het is; theatraal, uniek, vreemd, kunstzinnig en bovendien erg gezellig!

1. Into The Woods (Amersfoort)

In Amersfoort wordt het festival ‘Into the Woods’ georganiseerd. Dit festival wordt gehouden in een sprookjesbos. Je vind hier dan ook kabouters, prinsessen en andere sprookjesfiguren. Waan je in een sprookjeswereld en geniet van een zeer goede line-up.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.