Top 10 manieren om online geld te verdienen

Top 10 manieren om online geld te verdienen

  ( 0 )

Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen via het internet. In deze top 10 bespreken we de populairste en makkelijkste manieren om echt geld te verdienen op internet. Wel is het vaak nodig om een bepaalde vaardigheid te hebben. Als je geld wilt verdienen door middel van het internet is het handig als je bijvoorbeeld websites kan bouwen of goed bent in Photoshop. Ook is het mogelijk om geld te verdienen via internet als je vloeiend een tweede taal spreekt. Je kan dan bijvoorbeeld werken als vertaler.

10. Enquêtes

Op het internet staan diverse websites waarbij je een paar eurocenten kan verdienen voor het invullen van eindeloze enquêtes. Echter zijn er ook professionele onderzoeksbureau’s die enquêtes via het internet uitvoeren. Deze enquêtes zijn vaak lastiger te vinden en soms kunnen slechts specifieke deelnemers de enquête invullen. De vergoeding bij een professioneel onderzoeksbureau voor een online enquête ligt tussen de €10 / €30,-

9. Microtasking

Soms moeten simpele klusjes op de computer met de hand gedaan worden. Dit heet ‘microtasking’ en is een manier om geld te verdienen via het internet. Bedrijven hebben vaak geen zin om simpele eentonige internetklusjes door hun personeel te laten uitvoeren. Als jij geinteresseerd bent in geld verdienen dmv microtasking moet je vaak simpele bewerkingen doorvoeren in Excel of andere administratieve programma’s.

8. Websites testen

Bedrijven die websites en webapplicaties ontwikkelen moeten nieuwe projecten eerst testen. Je kan geld verdienen met het testen van websites. Je moet dan de website bezoeken en de functies testen (een beetje rondklikken). Achteraf schrijf je je verbeterpunten op. Met websites testen verdien je ongeveer €10 per uur.

7. Websites bouwen

Kan je overweg met WordPress of Joomla? Door websites te bouwen voor vrienden en kennissen kan je snel geld verdienen via het internet. Tegenwoordig is het steeds makkelijker geworden om een website voor je sportclub/groenteman of kapper te bouwen. Voor een simpele website kan je gemiddeld €80/€120 vragen.

6. Grafisch vormgeven

Als grafisch vormgever kan je op het internet gemakkelijk geld verdienen. Ontwerp je logo’s of plaatjes? Verkoop je ontwerpen zelf op speciaal ontworpen Marktplaatsen. Ook kan je opdrachten aannemen en voor (online) klanten logo’s en plaatjes bewerken. Als je overweg kan met Dreamweaver kan je zelfs complete templates ontwikkelen.

5. Vertalen

Ben jij tweetalig opgevoed en schrijf/spreek jij vloeiend een andere taal? Als vertaler kan je opdrachten aannemen van bedrijven. Op deze manier kan je met je tweede taal bezig blijven en geld verdienen.

4. Zelfstandig fotograaf

Vind je het leuk om foto’s te maken? Als hobbyfotograaf kan je je foto’s verkopen op stockwebsites zoals GettyImages. Upload jouw foto’s die gebruikt kunnen worden voor nieuwswebsites en blogs. Naarmate je langer bezig bent groeit je klantenkring en verdien je meer aan het maken van foto’s. Er zijn fotografen die rond kunnen komen door hun foto’s te verkopen via het internet.

3. Artikelen schrijven

Door het schrijven van artikelen voor websites kan je geld verdienen. Het is helemaal handig als je specialist bent op een bepaald onderwerp. Als rechtenstudent kan je bijvoorbeeld blogberichten schrijven voor een advocatenkantoor.

2. Online advertenties

Heb je een eigen website? Door middel van Google Adsense kan je reclame op je website plaatsen. Google plaatst relevante reclame op je website en je krijgt betaald voor het aantal clicks. Ook kan je online advertenties tonen in je Youtube video.

1. Affiliate marketing

Heb je een blog of vlog die veel wordt bezocht? Door het doorverwijzen naar producten zoals kleding of een mobiele telefoon kan je geld verdienen. Als jouw lezers/volgers een aankoop doen naar de door jou doorverwezen website ontvang je een commissie. Tientallen grote webwinkels betalen voor de doorverwijzingen die jij maakt. Vaak ligt de commissie tussen de 5 en 10% van het totale aankoopbedrag.

Online spaarprogramma’s

Geld verdienen op internet is bekend bij jong en oud. Met betaalde emails, enquetes en spelletjes kun je makkelijk een (klein) zakcentje bijverdienen. Maar hoe werkt dit nou? Of kost dit geld? Op de website GratisZakgeld.nl kun je hierover lezen en daarnaast aanmelden bij een aantal bekende spaarprogramma’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.