Top 10 leukste themafeestjes

Top 10 leukste themafeestjes

  ( 0 )

Geef je binnenkort een feestje en zoek je een origineel thema? Top 10 lijstjes helpt je met de 10 leukste thema’s voor een themafeestje. Je kent vast wel van die cliché- thema’s zoals hoeren en priesters en sensation white. Wil jij je gasten echt verrassen? Doe dan inspiratie op met de onderstaande themafeesten. Zelf een leuk idee voor een themafeest? Reageer dan onderaan de pagina!

10. Disco

Verzamel lekkere disco deuntjes en hang een mooie spiegelbol op. Koop bij de feestwinkel leuke disco outfits en huur een set discolampen en rookmachine. Ook een schaal met punch doet het goed op jouw disco feestje. Vraag van tevoren of al jouw vrienden verkleed komen en bouw een grote disco tot in de laatste uurtjes.

9. Dierentuin

Verander je huiskamer in een dierentuin! Huur bijvoorbeeld een kooi (waar normaal strippers in zitten) en bedenk een leuke act. Ook kunnen al jouw bezoekers gemakkelijk verkleed komen. Trek je dierenonesie aan en haal de schmink uit de kast. Het dierenthema kan eigenlijk niet mislukken.

8. Aliens

Maak een sci-fiction uitnodiging en haal heel veel rollen aluminium in huis. Laat jouw gasten hun eigen alienkroontjes maken van aluminium en laat iedereen gezellig met elkaar knutselen. Wikkel iemand helemaal in de aluminium en je alienthema is een feest. Ook kan je af en toe wat aliengeluiden laten klinken op je feestje.

7. Gala

Stuur al je gasten een chique uitnodiging per post voor jouw galafeestje. De jurken, smoking en rokkostuums mogen uit de kast en iedereen mag zich flink opdoffen voor jouw partijtje. Regel een fotograag en huur een rode loper zodat jouw gasten zich een VIP voelen. Ook kan je prosecco schenken en wodka martini’s schudden.

6. Zwarte piste

Tover elke kamer in je (studenten)huis om tot een uniek thema. Laat je bezoekers op avontuur gaan en laat ze in elke kamer een ander mini-feestje beleven. Als je in een studentenhuis woont of huisgenoten hebt kan je afspreken dat elke huisgenoot zijn eigen thema moet bedenken. Op deze manier heb je meerdere unieke feestjes gebundeld en is er voor iedereen wat te beleven.

5. Biercantus

Een biercantus ken je wellicht wel van het Duitse Oktoberfest. Huur lange biertafels en banken en kies je favoriete biercantus liedjes uit. Maak een cantusbundel met alle liedjes erin en regel iemand die de liederen voor kan zingen. Laat iedereen gezellig meezingen met de cantuszanger en laat iedereen na elk nummer een biertje drinken. Het is helemaal leuk als je een echte biertap huurt.

4. Paupergala

Laat al je gasten komen als ma flodder en Sjonny. In plaats van een gala (nummer 7) waarbij iedereen zich opmaakt is het de bedoeling dat op het paupergala alleen maar paupers en Tokkies rondlopen. Trek je meest foute Nike Air Max aan en draai af en toe een Happy Hardcore plaatje. Wees uniek en organiseer dit themafeestje voor je vrienden, het levert zeker hilarische taferelen op.

3. Halloween

Halloween is sterk in opkomst en is een ideaal thema als themafeest. Je kan zover gaan als je wilt. Halloween valt in oktober dus je kan jouw halloweenfeestje prima in de tuin geven. Huur wel een partytent en een heater zodat je gasten lekker droog en warm blijven. Heb je echt veel tijd over? Bouw dan zelf een spookhuis in je brandgang of huis en laat je bezoekers via je eigen spookhuis binnenkomen.

2. Jungle by Night

Jungle by Night is anders dan andere themafeestjes. Regel via Marktplaats, de kringloopwinkel en Ikea zoveel mogelijk nepplanten en versier je hele woonkamer. Nepklimop op het dak, kamerplanten in de hoek, en een bar met bamboe. Koop vervolgens glow in the dark verf en verf al je planten hiermee. Huur, leen of koop een grote blacklight lamp en je hebt een fantastisch effect. Niemand vergeet jouw feestje meer omdat de planten en de blacklight voor een unieke sfeer zorgen.

1. The Endless Countdown

Dit is een van de meest leuke thema’s voor een feestje. Het idee is afkomstig van studentenhuis Ambrosius in Tilburg en is al menig maal gekopieerd. Het idee is erg simpel. Tel tijdens je feestje elk uur af naar 0 en laat je dan helemaal gaan. Je kent vast wel de spanning met het aftellen tijdens Oud en Nieuw. Met dit thema kan je deze spanning elk uur terugbrengen op je feestje. 5,4,3,2,1,0, confetti, champagne, elkaar in de armen vliegen, elk uur opnieuw. Vervolgens blijf je natuurlijk niet stil zitten. Elk uur ga je 10 jaar verder in de tijd. Begin bij de disco van de jaren 70 en bouw elk uur verder tot de hitjes van nu. Succes gegarandeerd.

Dit artikel is geschreven door Partyverhuur Brabant, de verhuurder van al jouw partybenodigdheden in Tilburg en Rosmalen.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.