Top 10 Rémi Gaillard Filmpjes

Top 10 Rémi Gaillard Filmpjes

  ( 0 )

De Franse komiek en stuntman Rémi Gaillard is bekend geworden met zijn Youtube video’s en legendarische stunts. De carrière van Rémi Gaillard begon met onaangekondigde optredens op de nationale Franse televisie en grote sportwedstrijden. Rémi Gaillard werd pas echt bekend toen hij bij de finalewedstrijd van het Frans voetbal de overwinning mee ging vieren. Op dit moment is Rémi Gaillard druk bezig met een eigen bioscoopfilm die vol met stunts en grappen zal zitten. Het is nog niet bekend of deze film ook in de Nederlandse bioscopen zal komen.

Rémi Gaillard heeft de afgelopen vijf jaar veel video’s gemaakt en gepubliceerd op de website Youtube. Hierbij maakt hij vaak gebruik van verborgen camera’s en vrolijke kostuums. Wij hebben de 10 leukste video’s van Rémi Gaillard op een rij gezet. Wat vind jij de beste stunt van de Franse grappenmaker?

 

10. Rémi Gaillard als Pacman

In deze video gaat Rémi Gaillard Pacman spelen in een winkelcentrum. Rémi is verkleed als Pacman en wordt achtervolgd door de bekende spookjes. De stunt eindigt in een grote chaos waarbij een supermarkt compleet overhoop wordt gehaald.

9. Rémi Gaillard de Ontsnapping

In deze aflevering ontsnapt Rémi Gaillard uit de gevangenis en komt hij uit een put gekropen.

8. Rémi Gaillard als Saving Private Rémi

U kent vast wel de oorlogsfilm Saving Private Ryan, de film over D-day. Rémi Gaillard doet deze film na ano 2014 op een zomerse dag in Frankrijk.

7. Rémi Gaillard met zijn Liftgrappen

Deze is erg bekend! de liftgrappen van Rémi Gaillard waarbij de hele lift omtovert tot een unieke setting.

6. Rémi Gaillard als Tarzan

Rémi gaat naar de dierentuin verkleed als Tarzan. Hij beklimt een rots en maakt de welbekende Tarzan schreeuw. Op dat moment komen als zijn vrienden ook de Zoo binnen.

5. Rémi Gaillard als Duif

Tijdens deze stunt doet Rémi Gaillard een duif na.

4. Rémi Gaillard de Clown

Je hebt het vast wel meegekregen, de scaryclowns die Frankrijk de laatste tijd hebben opgeschut. Rémi Gaillard speelt hier op in door zich te verkleden als clown en mensen goed in de maling te nemen. Bekijk hieronder het filmpje van Rémi Gaillard als depressieve clown.

3. Rémi Gaillard vs Politie

In deze compilatievideo van Rémi Gaillard heeft de Franse grappenmaker het aan de stok met politie en stadswacht. Hier blijkt wel weer dat Rémi behoorlijk veel lef heeft.

2. Rémi Gaillard als Mario Kart

In deze video speelt Rémi Gaillard het bekende computerspel Mario Kart na. Rémi verkleed zich als de bekende loodgieter en stapt in zijn kart. De Franse politie is echter minder blij met zijn actie.

1. Rémi Gaillard in de Feestwinkel

Dit is zeker de leukste stunt die Rémi Gaillard ooit heeft uitgevoerd. Rémi belt naar een feestwinkel om te vragen of het ‘een winkel voor feest is’ en of de winkel open is. Vervolgens rijdt de Franse grappenmaker met 2 bussen vol feestgangers naar de beruchte feestwinkel. Daar gaat het dak er letterlijk af!
Op de video is te zien dat de feestwinkel niet blij is met de komst van Rémi Gaillard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.