Top 10 Kinderfilms op Netflix

Top 10 Kinderfilms op Netflix

  ( 0 )

Netflix heeft tal van familie en kinderfilms. Omdat het aanbod van Netflix steeds groter wordt hebben wij de 10 leukste kinderfilms op Netflix uitgebracht. De 10 leukste kinderfilms op Netflix is samengesteld aan de hand van de Internet Movie Database (IMDB). Hierbij wordt de mening van duizenden filmliefhebbers meegenomen waardoor onderstaande top 10 kinderfilms je kan helpen bij het uitzoeken voor de beste kinderfilm. Alle films in onderstaande top 10 maken onderdeel uit van het Nederlandse Netflix aanbod. Kinderen naar bed? Bekijk dan ook onze top 10 Netflix actiefilms of top 10 beste Netflix films.

10. Holes

Holes is een speelfilm uit 2003 en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het is een spannend verhaal over een jeugdgevangenis midden in de woestijn. Elke dag moeten de jongens en meisjes een gat graven van 1 meter diep en 1 meter breed. Uiteindelijk wordt duidelijk wat het grote geheim is van deze gevangenis. Holes is een spannende speelfilm en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De film scoort een 7,1 in de Internet Movie Database.

9. Kuifje

In deze animatiefilm uit 2011 beleeft Kuifje een groots avontuur. Kuifje vind een schatkaart en probeert een grote schat te vinden. Hij wordt echter belaagd door dieven die het ook op de schat hebben voorzien. Kuifje is een prachtig geanimeerde kinderfilm die beoordeeld wordt met een 7,4 op IMDB.

8. Mulan

Mulan speelt zich af in China en gaat over een Chinese krijger. Deze Disneyfilm is uitgebracht in 1998 en is genomineerd voor 1 Oscar. De film is Nederlands gesproken beschikbaar op Netflix. Bekijk hieronder de filmtrailer van Mulan.

7. Frozen

Frozen is een van de grootste Disney successen ooit. De animatiefilm werd in 2013 vooral bekend door de soundtrack ‘let it go’. Deze kinderfilm speelt zich af in een betoverende ijstijd. De film zit vol met humor en is een van de leukste kinderfilms op Netflix. Frozen scoort een 7,6 op IMDB. Bekijk hieronder de filmtrailer van Frozen.

6. Kung Fu Panda

Kung Fu Panda is een Dreamworks animatiefilm uit 2006. De film speelt zich af in het oude China en gaat over Po, een pandabeer die graag Kunfu meester wilt worden. Op een dag krijgt de oude Kungfu-meester Oogway een visioen dat de gevaarlijke krijger Tai Lung gaat ontsnappen uit zijn gevangenis. Volgens hem moet de Drakenkrijger worden aangewezen omdat hij de enige is die Tai Lung kan verslaan. Kung Fu Panda is een leuke kinderfilm en is beschikbaar via Netflix. Deze kinderfilm film scoort een 7,6 op IMDB.

5. The many adventures of Winnie the Poo

Voor de jongere kinderen heeft Netflix de grote avonturen van Winnie de Poo toegevoegd aan het Netflix aanbod. Alle peuters en kleuters zijn fan van Winnie de Poeh en tijgertje. De film bestaat uit korte verhalen en is uitgebracht in de jaren 80. Toch is deze film nog steeds de perfecte kinderfilm voor jongere kinderen. De film scoort een 7,6 op IMDB. Je kan de film via Netflix bekijken met Nederlands gesproken teksten.

4. Big hero 6

Big hero 6 is een kinderfilm van Disney. De film is uitgebracht in 2014 en wordt beoordeeld met een 7,9 op IMDB. De film gaat over het wonderkind Hiro Hamada die een misdadiger op het spoor komt. De film zit vol met humor en is een van de grappigste kinderfilms op Netflix.

3. Shrek

Shrek is een animatiefilm van Dreamworks en is uitgebracht in 2001. Deze familiefilm gaat over de Oger Shrek die een rustig leven heeft in zijn eigen moeras. Zijn rust wordt echter ernstig verstoord als een stel sprookjesfiguren naar zijn moeras wordt verbannen. Dit is het werk van de koning Farquaad. Shrek sluit een deal met Farquaad om zijn moeras terug te krijgen. Hij moet een prinses redden uit een toren en terugbrengen naar de koning. Shrek gaat samen op avontuur met zijn reisgenoot Ezel. Deze kinderfilm zit vol met humor en is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder. De film is de perfecte familiefilm en maakt deel uit van het Nederlandse Netflix aanbod.

2. Aladdin

Aladdin is een van de meest succesvolle Disney films ooit. De tekenfilm is uitgebracht in 1992 en scoort een 8 op IMDB. De film gaat over Aladdin, een arme jongen die per toeval een lamp met een geest erin vind. Aladdin mag drie wensen doen en wenst dat hij een rijke prins wordt. Aladdin ontmoet vervolgens de prinses van zijn land en wordt verliefd. Deze kinderfilm zit vol met leuke liedjes en goede grappen. De kinderfilm is op Netflix beschikbaar in Nederlands gesproken taal.

1. Monsters Inc

Monsters Inc (Monsters en Co) is een Pixar film uit 2001. De film gaat over Sulley en Mike, twee monsters die in de monsterwereld wonen. Sulley en Mike werken voor een groot energiebedrijf dat de gehele monsterwereld voorziet van energie. De energie wordt gewonnen door kinderen bang te maken. Het leven van Sulley en Mike verandert drastisch als een klein meisje genaamd Boe de monsterwereld betreed. Deze Pixarfilm scoort een 8,1 op IMDB en is beschikbaar in het Nederlandse Netflixaanbod.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
    • Greet at 5:13 pm

      Dat zou ik ook wel eens willen weten. Tot nu toe van het nieuwe aanbod gemerkt dat ze bijna allemaal Engels-Frans zijn, telkens film per film. Voor een 4 & 7-jarige te hoog gegrepen.

  1. Juliët at 10:13 am

    Pirates of te caribbean is ook heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllll leuk!!!!!!!!!!! Ik ben verliefd op jack sparrow. en nachtwacht voor kinderen van zes jaar is ook leuk . Hi Groeten van meisje van 8 jaar oud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.