Top 10 goede voornemens voor 2016

Top 10 goede voornemens voor 2016

  ( 0 )

Het is bijna 2016 en dat betekend dat iedereen knallend wilt beginnen met een aantal goede voornemens. Ben jij nog opzoek naar een goed voornemen? Check dan de 10 populairste voornemens voor 2016. Heb je zelf al een goed voornemen? Deel het met ons onderaan de pagina.

10. Giel Beelen vervangen

Giel sloopt in z’n eentje de boyband Mainstreet zonder genade. Dit is niet de eerste keer dat radiomannetje Giel Beelen een idiote actie organiseert. Laten we een nieuwe radio dj zoeken en Giel Beelen vervangen.

9. Naar een Justin Bieber of Adele concert

Heb je in 2015 geen kaarten kunnen fixen voor Adele of Justin Bieber? Pak in 2016 je kans en bezoek een van deze legendarische concerten.

8. Oppassen voor bakfietsen in Amsterdam

2015 was het jaar van de terreur. Vandaag werd bekend dat de politie Amsterdam extra waakzaam is voor bakfietsen in Amsterdam. Het schijnt dat terroristen mogelijk explosieven willen verstoppen in een bakfiets. Goed voornemen voor 2016: oppassen voor bakfietsen!

7. Nieuw tv-programma voor BN’ers verzinnen

2015 was het jaar van de cliché tv-programma’s. Sterren Springen, Sterren dansen, Sterren ruziën. Als klap op de vuurpijl kwam Gordon nog met het nieuwtje dat zijn Toppers maat Rene Froger een alcoholist is. Geef onze BN’ers weer iets nieuws te doen met een nieuw tv-programma en haal direct RTL Boulevard van de buis.

6. Stoppen met superfood en gaan sporten

2015 was het jaar van de superfood. Nederlanders geven kapitalen uit aan sojabessen, quitiesapjes, en quinoa meuk. Het wordt weer tijd om gewoon te sporten en gezond te worden door te werken. Stop met de vieze biosappen en ga in 2016 wat vaker hardlopen of naar de sportschool.

5. Vrienden worden met je schoonfamilie

In 2016 moet het eindelijk eens gaan gebeuren.

4. Beter ons best doen met voetbal

3. Minder druk maken om zwarte piet

De Zwarte Pieten discussie duurt nu al jaren. Hierbij een oproep aan de voor- en tegenstanders van zwarte piet. Zoek in 2016 een nieuw onderwerp om je druk over te maken.

2. Minder zeiken over het weer

Het is winter en het weer is prachtig. Toch blijven Nederlanders zeiken om het weer. Goed voornemen voor 2016?: Minder zeiken over het weer!

1. Minder druk maken om vluchtelingen

Wat kunnen Nederlanders zich druk maken om vluchtelingen. Het gemeentehuis in Geldermalsen wordt bestormd door PVV aanhangers en overal in Nederland vinden rellen plaats. Goed voornemen voor 2016: Iets minder druk maken om vluchtelingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.