Top 5 lekkerste Gin Tonic recepten

Top 5 lekkerste Gin Tonic recepten

  ( 0 )

Gin Tonic is hot. Steeds meer mensen ontdekken dit drankje dat afkomstig is uit Engeland. De Gin Tonic wordt steeds vaker besteld en ook worden er steeds meer variaties bedacht op deze bekende mix. In tegenstelling tot Bacardi of Wodka mixjes heeft Gin Tonic een pittige smaak. Het is een verfrissend pittig drankje dat leuk is om te schenken op een feestje. Met onderstaande creaties kan je nog verder gaan met het mixen van Gin Tonics. Gebruik kruiden, likeur en fruit en maak de lekkerste Gin Tonic.

5. Gin Tonic Rozemarijn

De Gin Tonic rozemarijn is een pittig drankje met een kruidige afdronk. Voor deze gin mix heb je 1/3 deel gin nodig. Vul een ginglas met de gin en voeg er ijs aan toe. Voeg vervolgens 2/3 tonic toe aan het glas. Pak een takje rozemarijn en flambeer dit takje kort. Steek de rozemarijn in het glas en serveer

4. Gin Tonic Komkommer en Basilicum

De klassieke variant van gin tonic wordt geserveerd met komkommer en basilicum. Maak een gin tonic met 1/3 deel gin en 2/3 deel tonic. Voeg dunne schijfjes komkommer en ijs toe. Roer de mix en serveer met basilicum in het glas.

3. Gin Tonic Mojito

Ben jij een fan van de mojito met rum? Probeer dan ook de gin tonic mojito variant. in plaats van rum gebruikt je mojito. let op: gebruik geen gecrushed ijs maar gewone ijsblokjes, dit komt de gin ten goede. In onderstaande video wordt een gin tonic mojito bereid.

2. Gin Tonic rode peper

Als je van een pittig drankje houdt kan je een Gin Tonic met rode peper proberen. Deze variant bevat kleingesneden stukjes rode peper en citroensap. Maak een gin tonic met 1/3 deel gin, 2/3 deel tonic en ijs. Voeg de kleingesneden rode peper toe (niet teveel, niet te weinig). Voeg vervolgens de citroensap door de drank en serveer.

1. Gin watermeloen

Deze frisse variant van de gin tonic is erg lekker in de zomer. Voor deze gin tonic heb je 240 ml gin, 2 limoenen, watermeloen en tonic nodig. Pureer de watermeloen in een blender, zeef de drab zodat het meloensap overblijft. Pers de limoenen uit. Voeg de gin samen met limoensap, meloensap en top af met tonic.

Bekijk ook deze handige tips om zelf Gin Tonic te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *