Top 5 Films zoals Frozen

Top 5 Films zoals Frozen

  ( 0 )

In onze reeks ‘Films zoals‘ hebben we in dit artikel aandacht voor films die vergelijkbaar zijn met de Disneyfilm Frozen. Frozen is een van de meest succesvolste Dinsey films ooit. De animatiefilm werd heel goed ontvangen en heeft al vele fans. Ook is er al bekend geworden dat Disney een speciale Frozen musical gaat maken. Heb je Frozen gezien en zoek je een vergelijkbare film? Bekijk dan zeker onderstaande tips:

 

5. Happy Feet

Happy Feet is een animatiefilm over dansende pinquins. Een leuke familiefilm die net zoals Frozen leuke liedjes bevat.

4. Rapunzel

Deze Disneyfilm is in 2009 uitgekomen en lijkt qua animaties en stijl veel op Frozen.

3. Ice Age

Ice Age is een filmreeks die zich afspeelt in de ijstijd. Net zoals Frozen is dit een animatiefilm met grappige personages en een goede verhaallijn. Daarnaast speelt de hele film zich ook af in de sneeuw.

2. De Kronieken van Narnia

Narnia is een wereld waar het altijd winter is. 3 kinderen komen per toeval in deze sprookjeswereld terecht en moeten ervoor zorgen dat het eindelijk eens zomer wordt in Narnia. Dit moeten zij doen door de kwade heks te verslaan. Vind je Frozen leuk? Dan vind je Narnia ook zeker leuk!

1. Brave

Brave is de voorloper van Frozen. Dezelfde makers hebben gewerkt aan deze 2 Disneyfilms. Net zoals Rapunzel komt daarom de typische Disneystijl uitdrukkelijk naar voren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.