Top 5 Films zoals 300

Top 5 Films zoals 300

  ( 0 )

In onze serie ‘Films zoals‘ geven wij 5 goede filmsuggesties voor populaire films. In deze lijst zie je de ‘Top 5 films zoals 300’. 300 is een rauwe vechtfilm met veel bloed, ridders en oorlog. In deze lijst vindt je nog meer films die lijken op 300. Niet alleen hebben deze een thema gebaseerd op de Griekse mythologie, de films gaan over tal van onderwerpen maar vormen vooral gelijkenissen door de gevechten en veldslagen.

 

5. Troy

De film Troy gaat over de bezetting van de stad Troje door de Grieken. Deze film bevat net zoals 300 spectaculaire gevechten en veldslagen.

4. Apocalypto

3. The Last Samurai

The Last Samurai gaat over de laatst overgebleven samurai van Japan. De samurai zijn uiteindelijk verjaagd en vermoord door de Japanse keizer. Japan heeft nog steeds veel spijt van deze gebeurtenis omdat het de Japanse cultuur ernstig heeft beschadigd. De film zit vol met spectaculaire gevechten waarbij de samurai het met zwaarden en pijl en boog moeten opnemen tegen machinegeweren en kanonnen.

2. Gladiator

1. Braveheart

Braveheart is een film over de Schotse verzetsheld William Wallace. Braveheart bevat veel veldslagen en is daarnaast een van de meest indrukwekkende ridderfilms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.