Top 10 duurste villa’s ter wereld

Top 10 duurste villa’s ter wereld

  ( 0 )

In dit artikel duiken we de wereld in van de duurste villa’s en pent-houses ter wereld. Deze dure bouwwerken zijn te vinden in alle oorden waar rijke miljardairs vertoeven zoals; New York, Monaco, Londen en Beverly Hills. De villa’s en cribs in deze top 10 zijn geprijsd vanaf 140 miljoen euro. Het duurste penthouse heeft een waarde van 1 miljard euro. Waar wil jij graag wonen? Reageer onderaan de pagina.

10. Beverly House

In Beverly Hills ligt de villa ‘Beverly House’. Deze villa was onlangs te huur voor 600.000 dollar per maand. Ook heeft Whitney Houston hier gewoond en is de villa gebruikt voor opnames van The Godfaher. De villa heeft prachtige zwembaden, tuinen en verblijven. Bekijk onderstaande video over deze villa die een waarde heeft van ongeveer 140 miljoen dollar.

9. Shepard Krech House

De villa genaamd ‘Shepard Krech House’ ligt in Amerika en heeft een waarde van 140 miljoen euro. Het huis beschikt over prachtige verblijven en een tuin die aan een groot meer ligt. Het huis was in het bezig van de familie Kennedy (John F Kennedy).

duurste huizen ter wereld

8. Spelling Manor

In Los Angeles vind je de villa ‘The Manor’, een villa die door tientallen sterren is bewoond. Deze villa heeft maarliefst 5 keukens, 5 barren, 27 badkamers en een hoop gadgets zoals een thuisbioscoop. Ook heeft deze villa een enorme lap grond met genoeg ruimte voor 100 auto’s. De villa heeft veel Europese bouwstijlen en decoraties. De tuinen bevatten watervallen en zwembaden. Deze villa heeft een waarde van 150 miljoen dollar.

7. Hearst Mansion

Hearst Mansion of Hearst Castle ligt op een heuvel en is gebouwd door een Amerikaanse miljardair die zijn gasten wilde vermaken. De villa heeft maarliefst 41 slaapkamers en is volledig gebouwd in een middeleeuwse stijl. Alle ruimtes zijn gedecoreerd met prachtige details uit de middeleeuwen. Daarnaast bevat het huis veel antiek en kunst. De villa heeft zowel een binnenzwembad als een enorm buitenzwembad. Ook zijn er liften, tennisbanen, 3 gastverblijven en een eigen dierentuin. Bekijk hieronder een fragment van ‘Extreme Mansions’, het eerste huis gaat over de ‘Hearst Castle’.

6. Palazzo di Amore

Palazzo di Amore is een villa gelegen in Beverly Hills. De villa beschikt over 23 badkamers, prachtige tuinen, meerdere zwembaden en een eigen wijngaard. Deze villa heeft een waarde van 195 miljoen dollar.

5. The Penthouse

The Penthouse is het duurste penthouse van New York. Het penthouse ligt op een prachtige hoogte in een wolkenkrabber in Manhattan. Het penthouse beschikt over enorme ramen aan alle kanten zodat de bewoners zicht hebben op alle delen van New York waaronder; de haven, Empire State building en het nieuwe WTC. Dit penthouse beschikt zelfs over indoorfonteinen en een prachtige kunstcollectie. Dit penthouse heeft een waarde van 200 miljoen dollar en is het duurste appartement van New York.

4. Fair Field

In de staat New York ligt de Fair Field Mansion. Deze enorme villa ligt aan het strand en heeft een prachtig uitzicht over de zee. De villa ligt aan een golfbaan en is in eigendom van een miljardair. De villa wordt gebruikt als buitenverblijf en heeft meerdere gastverblijven, zwembaden, golfbanen en een privéstrand.

Duurste villa ter wereld

3. Penthouse Tour de Odeon

In Monaco ligt het op een na duurste penthouse ter wereld. ‘Tour de Odeon’ ligt op de bovenste verdiepingen van een impulsieve wolkenkrabber. Dit penthouse beschikt over een buitenzwembad op honderd meter hoog inclusief waterglijbaan. Verder kan de eigenaar zijn helikopter kwijt op het helikopterdek. Dit penthouse heeft uitzicht over de impulsieve en rijke haven van Monaco. De waarde van dit appartement is 400 miljoen dollar.

2. Villa Leopolda

Villa Leopolda ligt in Frankrijk aan de Côte d’Azur en is de duurste villa in Europa en een van de duurste villa’s ter wereld. De waarde wordt geschat op 750 miljoen dollar. Deze villa is gebouwd door de Belgische koning Leopold II (1902). De villa bevat prachtige zwembaden en tuinen en ligt aan de Franse kust.

De duurste villa van Europa

1. Antilia

De vreemdste woning uit deze top 10 is zonder meer het penthouse ‘Antilia’. Dit penthouse is gelegen in Mumbai en bevat tal van unieke ruimtes zoals een eigen bisocoop, theater en zelfs een enorme ijskamer waar de bewoner kan afkoelen van de hitte in India. De enorme constructie en het lange bouwproces zorgen ervoor dat Antilia de duurste woning ter wereld is. De waarde wordt geschat op 1 miljard dollar.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
    • leo at 5:22 pm

      ik woon namelijk in een kippen hok ik krijg per dag 1 erwt en 2 rijstkorrels reist
      dit is een computer van mijn oom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.