De 10 beste carnavalsmuziek van 2018

De 10 beste carnavalsmuziek van 2018

  ( 0 )

Carnaval 2018 is inmiddels losgebarsten. In deze top 10 ontdek jij de carnavalsmuziek van 2018. De lijst is samengesteld aan de hand van populariteit zoals het aantal views op Youtube. Uiteraard mag je altijd jouw mening over onderstaande carnavalsnummers delen onderaan dit artikel. Zo kunnen wij de top 10 up-to-date houden en helpen wij iedereen bij het vinden van de beste carnavalsmuziek van 2018.

De 10 beste carnavalsnummers van 2018:

Beluister hieronder de 10 beste carnavalskrakers van 2018! Beluister ook de carnavalshits van 2017 en 2016 terug op onze website. Heb jij een goede carnavalskraker tip? Deel dan jouw favoriete carnavalsnummer van 2018 onderaan deze pagina.

Tip: Bekijk ook de complete lijst met alle carnavalsnummers van 2021 en de lijst van 2019.

10. PartyfrieX Ft. Schorre Chef – Ik Moet Zuipen

Schorre Chef en ParyfrieX hebben het hilarische nummer ‘Ik Moet Zuipen’ uitgebracht. Op Youtube is de videoclip van het carnavalsnummer al goed bekeken. Beluister hieronder de carnavalshit van 2018 via Youtube.

9. Gebroeders Rossig – Hallo Allemaal

Andre van Duin kwam op het idee om een carvanalsversie maken van het nummer ‘Hallo Allemaal’. Het liedje komt uit de populaire tv-serie De Luizenmoeders en is vervolgens door de Gebroeders Rossig opgenomen als carnavalshit. Door het tv-optreden van Andre van Duin bij De Wereld Draait door is dit een van de carnavalshits van 2018.

8. Feestteam – Waar Zijn Die Schoenen Dan

Het Feestteam is bekend van hun hits ‘Let it be’ en ‘Zo lang we nog in leven zijn’. Tijdens carnaval 2018 voegen zij het nummer ‘Waar Zijn Die Schoenen Dan’ toe aan hun repertoire. Beluister hieronder het carnavalsnummer via Youtube.

7. Herrie Hardstyles – Verkleed Als De Duivel

Met ruim 550.000 views scoort Herrie Hardstyles een plek in deze top 10 carnavalsmuziek van 2018. Wij kenden de groep nog niet maar aangezien het nummer zoveel views scoort op Youtube moesten wij deze wel plaatsen in de lijst.

6. Ronnie Ruysdael – Oktober

Ronnie Ruysdael is een carnavalszanger bekend van zijn hit met Zanger Rinus. Tijdens 11-11 was Ronnie Ruysdael al te horen met zijn nieuwe carnavalsnummer Oktober. Het carnavalsnummer is al meer dan 45.000 keer beluisterd via Youtube in een zeer korte tijd. Op dit moment staat Ronnie Ruysdael op een 6e positie in de top 10 carnavalsmuziek 2018.

5. Jettie Pallettie -Ronnie

De carnavalsartiest Jettie Pallettie komt in 2018 terug in de feesttent. Haar hit Ronnie is net uitgebracht en doet het al erg goed op Youtube. Jettie Pallettie staat vaak op het podium en het kan niet anders dat deze rasechte carnavalsartiest ook tijdens carnaval 2018 haar muziek ten gehore brengt

4. Veul Gère – Solo!

Veul Gere is de carnavalsgroep uit Kruikenstad die de afgelopen jaren al grote hits hebben gescoord. Ook tijdens carnaval 2018 zijn zij van de partij met het nummer Solo!

3. Lamme Frans & Knuffelbier – Wij Zijn Twee Vrienden

Lamme Frans is een van de bekendste carnavalsartiesten van de laatste 5 jaar. Deze vrolijke snuiter zingt menig feest plat met zijn herkenbare hits.

2. De Dorino’s – Los

Op de nummer 2 in deze top 10 beste carnavalsmuziek van 2018 zijn de vrouwen van De Dorino’s. Deze vrolijke club brengt elk jaar een carnavalskraker uit en staat in menig feesttent te zingen. In een korte periode is de videoclip van De Dorino’s al honderdduizend keer bekeken. Wat vind jij van de nieuwe carnavalsclip van De Dorino’s? Reageer onderaan dit artikel.

1. Snollebollekes – Op En Neer

De populaire artiest Snollebollekes heeft al eerdere jaren grote hits gescoord tijdens carnaval. Bekende hits van Snollebollekes zijn onder andere; Links Rechts, Vrouwkes en Bam Bam. Daarnaast is Snollebollekes regelmatig te zien in televisie-uitzendingen en is hij te gast bij online media zoals Geenstijl. Beluister hieronder via Youtube zijn nieuwste carnavalshit van 2018.

Meer carnavalsmuziek 2018

Naast deze 10 nummers zijn er uiteraard nog veel meer leuke liedjes uitgebracht. Lijstjeswebsite Top10s heeft een complete lijst gemaakt met de carnavalsmuziek 2018.

Heb jij tips voor deze top 10? Deel jouw mening onderaan dit artikel. Namens de webmaster, een fijne carnaval 2018!

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *