De 10 beste carnavalsmuziek van 2018

De 10 beste carnavalsmuziek van 2018

  ( 0 )

Het duurt nog even maar toch komen alle bekende carnavalsartiesten met de eerste carnavalskrakers van 2018. In deze top 10 ontdek jij de carnavalsmuziek van 2018. De lijst is samengesteld aan de hand van populariteit zoals het aantal views op Youtube. Uiteraard mag je altijd jouw mening over onderstaande carnavalsnummers delen onderaan dit artikel. Zo kunnen wij de top 10 up-to-date houden en helpen wij iedereen bij het vinden van de beste carnavalsmuziek van 2018.

De 10 beste carnavalsnummers van 2018:

Beluister hieronder de 10 beste carnavalskrakers van 2018! Beluister ook de carnavalshits van 2017 en 2016 terug op onze website. Heb jij een goede carnavalskraker tip? Deel dan jouw favoriete carnavalsnummer van 2018 onderaan deze pagina.
 

10. PartyfrieX Ft. Schorre Chef – Ik Moet Zuipen

Schorre Chef en ParyfrieX hebben het hilarische nummer ‘Ik Moet Zuipen’ uitgebracht. Op Youtube is de videoclip van het carnavalsnummer al goed bekeken. Beluister hieronder de carnavalshit van 2018 via Youtube.

9. Duo Toe Maar – Waar is Anton?

De vrolijke club ‘Duo Toe Maar’ heeft de hit ‘Waar is Anton’ uitgebracht voor carnaval 2018. Vanwege de leuke videoclip hebben zij de 9e positie in de carnavalsmuziek 2018 weten te veroveren.


 

8. Feestteam – Waar Zijn Die Schoenen Dan

Het Feestteam is bekend van hun hits ‘Let it be’ en ‘Zo lang we nog in leven zijn’. Tijdens carnaval 2018 voegen zij het nummer ‘Waar Zijn Die Schoenen Dan’ toe aan hun repertoire. Beluister hieronder het carnavalsnummer via Youtube.


 

7. Feestduo KAAIGEZELLIG – Pijn in mijn kop

Een nieuwkomer in onze carnavalslijsten, Feestduo Kaaigezellig heeft het carnavalsliedje Pijn in mijn kop uitgebracht. Het nummer heeft al 22.000 views gehaald op Youtube en krijgt daarom een positie in de 10 beste carnavalsnummer van 2018.

 

6. Ronnie Ruysdael – Oktober

Ronnie Ruysdael is een carnavalszanger bekend van zijn hit met Zanger Rinus. Tijdens 11-11 was Ronnie Ruysdael al te horen met zijn nieuwe carnavalsnummer Oktober. Het carnavalsnummer is al meer dan 45.000 keer beluisterd via Youtube in een zeer korte tijd. Op dit moment staat Ronnie Ruysdael op een 6e positie in de top 10 carnavalsmuziek 2018.

5. Jettie Pallettie -Ronnie

De carnavalsartiest Jettie Pallettie komt in 2018 terug in de feesttent. Haar hit Ronnie is net uitgebracht en doet het al erg goed op Youtube. Jettie Pallettie staat vaak op het podium en het kan niet anders dat deze rasechte carnavalsartiest ook tijdens carnaval 2018 haar muziek ten gehore brengt

4. Shakin DJ’s ft Kingsters – Amie

Deze vrolijke groep vrienden hebben in no-time 36.000 views gehaald op Youtube. Beluister hieronder hun carnavalshit ‘Amie’.

3. Lamme Frans & Knuffelbier – Wij Zijn Twee Vrienden

Lamme Frans is een van de bekendste carnavalsartiesten van de laatste 5 jaar. Deze vrolijke snuiter zingt menig feest plat met zijn herkenbare hits.

2. De Dorino’s – Los

Op de nummer 2 in deze top 10 beste carnavalsmuziek van 2018 zijn de vrouwen van De Dorino’s. Deze vrolijke club brengt elk jaar een carnavalskraker uit en staat in menig feesttent te zingen. In een korte periode is de videoclip van De Dorino’s al honderdduizend keer bekeken. Wat vind jij van de nieuwe carnavalsclip van De Dorino’s? Reageer onderaan dit artikel.

1. Snollebollekes – Op En Neer

De populaire artiest Snollebollekes heeft al eerdere jaren grote hits gescoord tijdens carnaval. Bekende hits van Snollebollekes zijn onder andere; Links Rechts, Vrouwkes en Bam Bam. Daarnaast is Snollebollekes regelmatig te zien in televisie-uitzendingen en is hij te gast bij online media zoals Geenstijl. Beluister hieronder via Youtube zijn nieuwste carnavalshit van 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.