Top 10 Carnavalsmuziek 2017

Top 10 Carnavalsmuziek 2017

  ( 0 )

Carnaval 2017 komt steeds dichterbij. In deze top 10 beluister je de beste carnavalsmuziek van 2017. De top 10 wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe carnavalsliedjes. Zodra bekende carnavalsartiesten en clubjes zoals; Vieze Jack, Peter Loree, Veul Gère, Alpenzusjes en Lamme Frans liedjes uitbrengen werken wij de lijst bij.

Terugblikken? Beluister dan ook de liedjes van carnaval 2016. Mis je een carnavalsliedje in de lijst? Reageer dan onderaan de pagina. Op deze manier kan de top 10 carnavalsmuziek 2017 worden bijgewerkt.

Tip: Onze nieuwe lijst met carnavalsmuziek van 2021  staat ook online.

10. Ferry vd Zaande – De look-alike van Willem Alexander

De Kruikenzeiker Ferry vd Zaande is terug met een fantastische carnavalsclip. Bekijk hieronder zijn hit van 2017 De look-alike van Willem Alexander.

9. Feestduo Toe Maar – Heb ik jou op Tinder gezien?

Vader Emile en zoon Patrick vormen samen het Feestduo Toe Maar. Beluister hieronder hun carnavalsnummer voor 2017, ‘Heb ik jou op Tinder gezien?’.

8. Feestteam & DJ Maurice – Shirt Uit En Zwaaien

Après Ski DJ Maurice en het Feestteam hebben hun krachten gebundeld en het liedje Shirt Uit en Zwaaien uitgebracht. Wellicht gaat iedereen tijdens carnaval 2017 met ontbloot bovenlijf door de kroeg.

7. Johnny Gold – Daar mot een piemel in

Johnny Gold is ook tijdens carnaval 2017 weer van te partij. Dit jaar heeft hij het nummer Daar mot een piemel in uitgebracht.

6. Rob van Daal – O Sylvana

Rob van Daal heeft een liedje geschreven over de politica ‘Sylvana Simons’. Afgelopen jaar kwam Sylvana Simons veelvuldig in het nieuws vanwege haar extreme standpunten over racisme en zwarte piet. De Hollandstalige zanger Rob van Daal besloot vervolgens om een carnavalsliedje te schrijven over Sylvana Simons.

5. Lawineboys – Marianne

De Lawineboys hebben een nieuw kroeghitje uitgebracht genaamd Marianne. Hoewel het een beetje een standaard liedje is denken wij toch dat deze tijdens carnaval 2017 gedraaid gaat worden.

4. Gebroeders Ko – Haar Naam Is Lola

De Gebroeders Ko hebben in voorgaande jaren al grote carnavalshits gescoord zoals; Helikopter, Ik heb een boot en Schatje mag ik je foto. Een aantal weken geleden hebben de Gebroeders Ko een aantal nieuwe nummers uitgebracht waaronder de nieuwe hit Haar Naam Is Lola. Wellicht hebben de Gebroeders Ko aankomend carnaval weer een hit te pakken.

3. De Dorini’s – De nonnen uit het zuiden

De Dorini”s hebben voor carnaval 2017 de hit De nonnen uit het zuiden uitgebracht. Het nummer is al vaak geluisterd via Youtube.

2. Stef Ekkel & Rene Karst – Liever Te Dik In De Kist

De Hollandstalige artiest Stef Ekkel heeft het feestnummer ‘Liever te Dik in de Kist’ uitgebracht. Dit vrolijke liedje is recentelijk uitgebracht en is op Youtube al 3 miljoen keer beluisterd. Tijdens carnaval 2017 gaan we deze hit nog veel horen.

1. Snollebollekes – Springen Nondeju

Ook dit jaar komt carnavalsartiest Snollebollekes met een grote carnavalshit. Het liedje ‘Springen Nondeju’ wordt nu al veel gedraaid in de feestkroegen en après-ski feestjes. De kans is groot dat Snollebollekes in 2017 een grote hit heeft te pakken. Beluister hieronder de carnavalshit.

Meer Carnavalsmuziek

Dit artikel is geschreven door de carnavalsmuziekwebsite Carnaval-Muziek. Volg de website en blijf op de hoogte van alle carnavalsmuziek van 2017. Alvast de meest recente carnavalsmuziek beluisteren? Bekijk dan ook onze top 10 carnavalsmuziek 2021.

Er zijn 29 reacties op dit artikel
 1. Mels at 1:29 pm

  wat mij betreft mogen de dorinis wel wat hoger op de lijst. Samen met Snollebollekes de beste nummers van dit jaar.

 2. Peerke at 7:19 am

  Met die nonnen is idd erg goed. Snollebollkees is leuk maar niets nieuws en die van stef Ekkel is grappig maar vind het niet echt carnaval.

 3. eric at 3:06 pm

  Dorinis gister zien optreden bij veul gere. Ze waren echt heel goed, kunnen nog echt zingen ook. Heel goede kraker hebben ze.

 4. Mels at 6:32 am

  Bij Johnny Purple (moet nog even aan zijn nieuwe liedje wennen) waren dorinis ook goed echt leuk liedje van die 2. dorinis, snollebollekes en veul gere zijn top.

 5. Mike van Dijk at 12:34 pm

  Van mij mag liever te dik in de kist er uit. Is welweer geweest. Dorini’s naar 2 en denk dat Veik gère de plek van dat tinderlied (niet zo’n hoge kwaliteit als de rest) wel in kan nemen.

 6. Jeroen Granneman at 8:19 pm

  Vandaag is Agget Mar Kort Houdt van Fred van Boesschoten & Ferry van de Zaande uitgekomen. Deze moet natuurlijk in de carnavalslijst 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *