Top 10 carnavalsmuziek 2016

Top 10 carnavalsmuziek 2016

  ( 0 )

D’n elfde van dn elfde is weer achter de rug en carnaval 2016 komt steeds dichterbij. Van Lampengat tot Oeteldonk zal er van zondag 7 februari tot dinsdag 9 februari carnaval gevierd worden. Uiteraard zijn de meeste carnavalsclubjes al begonnen met de voorbereidingen en worden er naar carnaval 2016 toe al veel preparty’s georganiseerd. 

Ook dit jaar gaan wij weer de beste carnavalsliedjes bijhouden in onze ‘top 10 carnavalsmuziek 2016’. Eerder brachten we al de beste carnavalskrakers van 2015 in beeld. Op dit moment moeten er nog veel liedjes worden uitgebracht. Deze top 10 lijst wordt dan ook regelmatig bijgewerkt. Heb je een goede tip voor de top 10 carnavalsliedjes 2016? Neem dan contact met ons op.

Luistertip: Beluister ook de beste carnavalsliedjes van 2017 en de carnavalsliedjes van 2018

10. Feestduo Happy Ouwer – De Portier

Het feestduo ‘Happy Ouwer’ komt met een carnavalsliedje speciaal over de portier. Carnaval is natuurlijk niks zonder het horecapersoneel en daarom verdient het carnavalsliedje ‘De Portier’ een plekje in onze top 10.

9. PartyfrieX Ft. DJ Geert Verschuren – Meter Bier

Dit jaar heeft DJ Geert Verschuren samen met een stel boeren het carnavalsliedje ‘Meter Bier’ geschreven. Het liedje heeft een vrolijke melodie maar is helaas goed gejat van de Irishband Flogging Molly.

8. Koos en de Donderstenen – Uren door

7. Feest DJ Flow! ft Peter Loree – Fok Joe

6. Oeteldonksche Vriendenclub van Elluf – Mag Ik Dan Bij Jou

Het populaire nummer van Claudia de Brei in een carnavalsversie. In Oeteldonk wordt de carnavalsversie van ‘Mag ik dan bij jou’ grijs gedraaid.

5. Alberto – All You Need Is Alaaf

In 2015 had Alberto een grote carnavalshit namelijk ‘Onno, mag ik je toyboy zijn’. In 2016 komt Alberto helemaal terug met de hit ‘All You Need is Alaaf’

4. Peter Loree – Let Me Entertain You

Peter Loree is alvast de studio ingedoken en heeft voor carnaval 2016 het nummer ‘Let Me Entertain You’ gecoverd. Beluister hieronder deze carnavalskraker van 2016.

3. Vieze Jack – Captain Jack

Vieze Jack kennen we allemaal van zijn grote carnavalskrakers ‘Derin Deruit’ en ‘Jump 4 Jack’. In 2016 komt Vieze Jack helemaal terug met zijn hit ‘Captain Jack’.

2. Marco Kraats Ft. Feest DJ Jerick – Mag Ik Dan Bij Jou

De hit van Claudia de Breij is ook gecoverd in carnavalsversie door Marco Kraats in samenwerking met Feest DJ Jerick. Feit is dat ‘Mag ik dan bij jou’ een lekker nummertje is. Zowel de zwoele versie van CLaudia de Breij als de carnavalsversie van Marko Kraats zijn lekker om te luisteren. Wij verwachten dat dit liedje grote kans maakt om de carnavalskraker van 2016 te worden.

1. Veul Gère – Wa Trèkte Aon?!

De mannen van Veul Gère zetten Kruikenstad en de rest van Brabant op zn kop met de carnavalshit ‘Wa Trèkte Aon?!’. Het nummer is al ontdekt door Giel Beelen en het nummer wordt nu al grijs gedraaid in menig kroeg.

Oeteldonkse muziek

Beluister ook onze Top 10 Oeteldonkse carnavalsmuziek, speciaal voor alle Bosschenaren.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *