Top 10 beste films met George Clooney

Top 10 beste films met George Clooney

  ( 0 )

George Clooney is zonder twijfel een van de meest populaire acteurs van dit moment. Veel vrouwen adoreren de Amerikaanse acteur, regisseur en filmproducent. In dit artikel hebben wij  een overzicht gemaakt van de beste films met George Clooney in de hoofdrol. In totaal heeft de populaire acteur gespeeld in tientallen films en televisie-series. Ook is George Clooney bekend door zijn rol in de reclame van Nespresso. George Clooney is meerdere keren genomineerd voor een Oscar. Clooney heeft 1 Oscar gewonnen voor zijn rol in de film Syriana.

10. Tomorrowland (2015)

9. Three Kings (1999)

8. From Dusk Till Dawn (1996)

7. The Descendants (2011)

6. Good Night, and Good Luck. (2005)

5. Syriana (2005)

4. The Perfect Storm (2000)

3. Up in the Air (2009)

2. Gravity (2013)

Gravity is een recente blockbuster waarin George Clooney een van de hoofdrollen speelt. George Clooney speelt een astronaut die samen met collega Ryan Stone (Sandra Bullock) door een ongeluk de ruimte indrijft. Gravity is een spannende thriller en wordt op IMDB beoordeeld met een 7,8.

1. Ocean’s Eleven (2001)

Een van de meest bekende films waarin George Clooney de hoofdrol speelt is de misdaadfilm Ocean’s Eleven. In deze film bedenkt Clooney samen met 10 handlangers een plan om een van de grootste casino’s van Las Vegas te beroven. De film is uitgebracht en naast Clooney spelen; Brad Pitt, Matt Damon en Julia Roberts mee in Ocean’s Eleven. De film scoort op IMDB een 7,8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *