Top 10 beste actiefilms Netflix

Top 10 beste actiefilms Netflix

  ( 0 )

Speciaal voor alle Netflix abbonnee’s hebben wij de 10 beste actiefilms geselecteerd. De ‘top 10 beste actiefilms op Netflix’ is samengesteld door het Netflix aanbod te vergelijken aan de hand van de Internet Movie Database. Op deze manier ontstaat er een duidelijk beeld welke actiefilms volgens filmliefhebbers het beste zijn. Naast actiefilms hebben wij meerdere filmlijstjes over Netflix geschreven zoals de 10 beste Netflix films (alle genre’s). Wat is jouw favoriete Netflix actiefilm? Deel je mening onder het artikel.

10. Shooter

Shooter gaat over de scherpschutter Bob Lee Swagger die met pensioen is. Op een dag wordt hij bezocht door een oud-collega die een nieuwe missie aan hem voorlegt. Swagger moet de president beschermen maar kan niet voorkomen dat de president wordt neergeschoten tijdens een speech. Al snel blijkt dat de dader de schuld naar Swagger schuift. Swagger moet er alles aan doen om zijn naam te zuiveren en de daders op te sporen. Shooter maakt onderdeel uit van het Netflix aanbod en scoort een 7,2 op IMDB. De film is uitgebracht in 2007. Check hieronder de trailer.

9. Sherlock Holmes

Sherlock Holmes is een bekende detective uit Engeland. In deze uitvoering die in 2009 is uitgekomen beleeft Sherlock Holmes een groots avontuur in Londen. Deze geheimzinnige film zit vol met spectaculaire scènes en grootse complotten. De film scoort een 7,6 op IMDB en is zeker een aanrader voor Netflix abonnees die houden van actie en mysterie.

8. Man on Fire

Een huurmoordenaar heeft de opdracht om een gezin te bewaken. Als het gehele gezin wordt uitgemoord zweert de huurmoordenaar wraak te nemen en start een zoektocht naar de daders. Deze actiefilm speelt zich af in Mexico en is uitgebracht in 2004. De film wordt op IMDB beoordeeld met een 7,7.

7. 300

De film 300 is een actiefilm uit 2006. Deze film is een van de meest bloedige films uit de lijst en is gebaseerd op de slag bij Thermopylae. Deze slag vond plaats in het jaartal 480 voor Christus. De koning van Sparta neemt het met zijn laatste 300 krijgers op tegen een gigantisch leger van de Perzen. Ze vechten een bloedige strijd tot de laatste man. De film is al enige tijd beschikbaar op Netflix en krijgt op IMDB een 7,8. Bekijk hieronder de trailer van deze heftige actiefilm.

6. Captain America: The Winter Soldier

Captain America is een superheldenfilm van Marvel. Deze actiefilm gaat over Captain Amerika die de wereld moet redden van het kwaad. Zoals elke Marvel film zit ook deze actiefilm vol met explosies, stunts en spectaculaire special-effects. De film is uitgebracht in 2014 en behaalt op IMDB een 7,8.

5. Taken

Taken is een actiefilm met in de hoofdrol Liam Neeson. De film is uitgebracht in 2008 en werd direct een bioscoophit. Liam Neeson speelt Bryan Mills, een CIA agent met pensioen. Tijdens de vakantieperiode wordt de dochter van Bryan ontvoerd door mensenhandelaren. Bryan vliegt naar Parijs en probeert zijn dochter op te sporen. Door zijn technieken als CIA agent komt hij haar op het spoor. Deze actiefilm is beschikbaar via Netflix en scoort op IMDB een 7,9.

4. Elite Squad

Elite Squad (Tropa de Elite) is een prachtige actiefilm uit 2007. De film speelt zich af in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Een eliteteam van het leger moet drugsdealers en gangsters van de straat houden vanwege een bezoek van de paus. Echter krijgt het team te maken met extreem geweld en corruptie. Deze actiefilm staat op Netflix en wordt op IMDB beoordeeld met een 8,1.

3. Scarface

Scarface is een van de bekendste misdaad en maffia films ooit. De film is uitgebracht in 1983 en is daarmee de oudste Netflix film in deze lijst. De film gaat over de bekende gangster Tony Montana. Deze film zit vol met actie en misdaad. Tal van bendeleden worden tijdens de vele drugsdeals geript en kapotgeschoten. Voor alle Netflix-abonnees die van maffia en misdaad houden is dit de perfecte klassieker.

2. Fight Club

Fight Club is een film uit 1999 geregisseerd door David Fincher. De film bestaat uit een topcast met onder andere Brad Pitt en Edward Norton. Deze film is onderdeel van het Netflix aanbod en behaalt op IMDB een 8,9. Deze Netflix film heeft een zeer verrassend einde. Daarnaast is het een echte actiefilm met veel vechtscènes en geweld. De film gaat over een groep mannen die geobsedeerd raken door geweld. Ze vechten graag met elkaar en beginnen een ‘Fight club’ om hun passie te delen.

1. The Dark Knight

Deze actiefilm gaat over Batman. De film is uitgekomen in 2008 en scoort op IMDB een 9. The Dark Knight wordt gezien als een van de beste actiefilms ooit gemaakt. De cast is ijzersterk en de film won maarliefst 2 Oscar’s. Alle actiefilm liefhebbers hebben geluk, de film maakt onderdeel uit van het Nederlandse Netflix aanbod.

Heb je nog geen Netflix? Klik hier om Netflix te installeren en je gratis Netflix maand te activeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.