Top 10 Beste Bacardi Mixen

Top 10 Beste Bacardi Mixen

  ( 0 )

Wat zijn de beste mixjes en mogelijkheden met Bacardi? In deze Top 10 geven wij jou de 10 beste mixrecepten met Bacardi Superior. Bacardi is een witte rum afkomstig uit Cuba. Bacardi is samen met Havanna Club een van de meest populaire sterke drank merken in de slijterij. Iedereen kent de Bacardi Cola maar welke Bacardi mixen zijn nog meer goed te drinken? Wij delen onze favoriete 10 Bacardi mixen.

10.

9.

8. Bacardi Shotje

Deze Bacardi mix is bedoelt als shot. Voor degene die van een sterke shot houden is deze Bacardi shot erg geschikt. De shot smaakt fris en zuur. Gebruik de volgende ingrediënten, vul ze op chronologische volgorde in een shotglas en drink in een teug leeg:
*1/3 deel Bacardi
*1/3 deel Citroensap
* 1/3 deel Mousserende wijn (Cava, Prosecco of Champagne)

7. Bacardi Ananas Punch

Voor een extra feestelijke mix op jouw feestje kan je met Bacardi ook punch maken. Onderstaande recept is bedoelt voor een Bacardi Ananas Punch. Serveer de Bacardi punch uit in bakjes of brede/grote glazen.

Ingrediënten
1/4 Ananas
2 cl. witte rum
2 cl. appelsap
2 cl. Amaretto
1,5 dl. mousserende wijn
1,5 dl. water

Snij de ananas in blokjes, gooi deze samen met de appelsap, amaretto en rum in een schaal. Laat dit minimaal 2 uur in de koelkast liggen. Serveer in een punchschaal samen met de mousserende wijn (Cava, Prosecco, Champagne) en bruisend water.

6. Bacardi met frisdrank

Uiteraard erg makkelijk en bovendien prima voor een borrel voor het stappen. Mix Bacardi gemakkelijk met frisdrank. Onderstaande frisdrank zijn zeer geschikt om te mixen met Bacardi:
* Bacardi & Cola
* Bacardi & Sinas
* Bacardi & Appelsap
* Bacardi & Coca Cola Lemon

5. Bacardi Knight Up

De Bacardi mix ‘Knight Up’ is een nieuwe mix bedacht door de Russische bartender Elizaveta Evdokimova. Deze Russische dame heeft de volgende Bacardi mix bedacht:
* 2 delen Bacardi
* 1 deel Cynar (Italiaanse likeur, te koop in sommige slijters)
* ijsblokjes

4. Missionary’s Downfall (Cocktail)

Deze Bacardi cocktail bevat veel ingrediënten en heeft daarom een zeer uitgesproken smaak. Deze mix werd populair tijdens de Amerikaanse drooglegging, alcohol werd illegaal en deze Bacardi mix werd dus stiekem gemaakt en gedronken. Deze Bacardi mix bestaat uit de volgende ingrediënten en dranken:
* 1 1/2 deel BACARDÍ Superior rum
* 1/2 deel perzik schnaps likeur
* 1 deel limoensap
* 2 delen versgeperst ananassap
* 1/2 deel suikersiroop
* 12 verse muntblaadjes

Voeg alle ingrediënten toe in een cocktailshaker. Shake met ijs en serveer in een groot glas. Zeker voor liefhebbers van een zoet drankje is dit een goede Bacardi mix.

3. Bacardi Daiquiri

De Bacardi Daiquiri is een bekende mix die ontstond begin 1900. Een mijnwerker uit Daiquiri (Cuba) was opzoek naar een fris drankje en mixte Bacardi Superior met limoen suiker en ijs. Deze Bacardi mix werd een grote hit en is nog steeds verkrijgbaar in de meeste cocktailbarren.

Hoe maak je een Daiquiri?

1. Pak een mixglas of shaker en vul dit met 4,5 cl Bacardi
2. Voeg 2 cl limoensap toe
3. Voeg 0,5 cl suikersiroop toe (zelf te maken)
4. 10 seconden shaken (voeg ijs toe in de shaker voor een extra koud drankje)
5. Uitserveren

2. Bacardi Cuba Libre

De Bacardi Cuba Libre is een simpele mix die erg populair is. In de volksmond wordt de Cuba Libre ook wel de Rum Cola genoemd. De mix is vrij simpel en bestaat uit 1 deel Bacardi en 4 delen cola. Ook bevat deze mix limoenpartes voor een extra frisse smaak.

1. Bacardi Mojito

Een van de meest populaire cocktails ooit wordt gemaakt met een blanke rum zoals Bacardi Superior. Deze cocktail bestaat uit verse munt, Bacardi, suiker, limoen, ijs en bronwater. Deze Bacardimix is vooral bekend geworden door de tv-reclames die Bacardi heeft uitgezonden. Ook heeft Bacardi een speciaal nummer laten maken voor deze cocktail, wellicht ken je de reclame nog! Onderstaande video toont het recept van de perfecte Bacardi Mojito.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
  • Anoniem at 10:05 pm

   Okey Anouk. Wij vinden dit niet zo interessant om te lezen want het is vandaag geen maandag EN het is oudjaarsdag dus zoek een leven.

   Met vriendelijke groet,

   Robien, An en lois

   • Isa at 7:28 pm

    Wat is dit zielig om hier zo op te reageren ik weet niet wat jou probleem is maar zo kinderachtig dit ik snap niet dat dit dan bij jou gedachten opkomt alleen maar als iemand wat plaatst je moet laten zien ofzo dat je een mond heb je kan ook bij je zelf denk nou en en niks erop reageren

   • anonimus_individual at 11:55 am

    en dit is dus waarom mensen wat hebben tegen normies… waarom gooi je haat op een top 10 lijstje? wie plaatst er uberhoupt onironisch een reactie onder een top 10 lijstje?

  • Hendrik de 6e at 4:26 pm

   kan je even ophouden met dit soort ontiegelijk vervelende reacties. Dit moet mij denken aan de normale werkweek. Graag alleen denken in weekend! 🙂

 1. Dem at 7:10 pm

  Slechte cuba libre, dat is niet eens het recept..
  Wat er staat is gewoon rum cola, geen cuba libre hahaha slechte info dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *