Top 10 Lijstjes worden dagelijks duizenden keren bezocht door Nederlanders die informatie zoeken over een bepaald onderwerp. Onze Lijstjes zijn eindeloos. Van Filmlijstjes, Muzieklijstjes en Cultuurlijstjes, tot lijstjes over geldtips en consumenten producten. Het is mogelijk om te adverteren op onze website. Door in-content advertenties te plaatsen bereikt u precies de mensen die voor uw onderneming interessant zijn. Daarnaast dragen in-content advertenties bij aan het verhogen van uw vindbaarheid in zoekmachines.

Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren op Top 10 Lijstjes. Het is mogelijk om uw banner te laten weergeven aan al onze bezoekers. Het is ook mogelijk om uw banner in een specifiek top 10 lijstjes te plaatsen. Daarnaast kan er ook in onze artikelen worden doorverwezen naar uw onderneming door middel van tekst en link.

Hoge conversie

Wat uw doel ook is, met een in-content advertentie op Top 10 Lijstjes bereikt u precies uw doelgroep en profiteert u van een hoge conversie. De click through rate van onze advertenties liggen hoog doordat wij uw advertentie goed kunnen uitlichten in onze content.

Investering

Het is mogelijk om per maand te adverteren. Met een advertentie op Top 10 Lijstjes investeert u in meer bezoekers op uw kanalen. Daarnaast kan Top 10 Lijstjes bijdragen aan uw merkimago. Neem contact op om een offerte aan te vragen.