10 Originele Cadeau Ideeën voor Vrouwen

10 Originele Cadeau Ideeën voor Vrouwen

  ( 0 )

Het is altijd een uitdaging om een origineel cadeau te vinden voor vrouwen. Heb jij binnenkort een verjaardag van een vriendin en geen idee wat je moet geven? Geen nood! In dit artikel hebben wij 10 leuke tips op een rij gezet waarmee jij snel een leuk cadeau voor vrouwen hebt gevonden.

10. Een kamerplant

Vrouwen houden van veel groen in huis! Wat is er dan leuker om het interieur te stylen met een nieuwe kamerplant? Er is altijd wel een kamerplant te vinden die past in de woonkamer of slaapkamer. Daarnaast kan je er ook altijd een leuke pot bijgeven waardoor het cadeau helemaal compleet is.

9. Koffiekopjes van HK Living

De laatste maanden zie je steeds vaker leuke koffiekopjes in de winkels staan. Zoek eens op de koffiekopjes van HK Living, deze zijn erg stoer en zijn leuk om koffie in te serveren.

8. Pantoffels

Het geven van kleding is altijd een uitdaging maar wat dacht je van pantoffels? Dit cadeau doet het vooral goed in de winter en is vast zeer welkom. Daarnaast zijn er ook mooie fluffy pantoffels te koop met schapenwol (Warmbat).

7. Een Theatervoorstelling

Er zijn altijd wel leuke theatervoorstellingen in de plaatselijke schouwburg die leuk zijn om te bezoeken. Geef bijvoorbeeld kaartjes voor een leuke cabaretvoorstelling of kies voor een mooie musical! Je kan dit cadeau altijd afsluiten met een gezellig drankje in het café.

6. Interieurspray

Over het algemeen houden vrouwen van een gezellig en schoon huis. Een interieurspray is dan ook een leuk cadeau voor vrouwen die regelmatig bezoek ontvangen en veel waarde hechten bij een opgeruimd en sfeervol huis. Er zijn verschillende interieursprays te koop voor elk budget. Een aanrader is de interieurspray van de Rituals.

5. High Tea

Geen product maar een belevenis geven? In elke stad zijn er leuke plekken te vinden waar je een High Tea kan boeken. Schrijf een leuke kaart en neem jouw vriendin mee naar een gezellige High Tea middag.

4. Gegraveerde Armband

Wil je een persoonlijk cadeau geven? Wellicht is het leuk om een gegraveerde armband te bestellen. Je kan zelf een mooie foto uitkiezen en eventueel een tekst om deze vervolgens te laten graveren in een leren armband.

3. Cocktailglazen

Een aanwinst voor elke woonkamer zijn mooie glazen. Cocktail of gin-tonic glazen komen perfect van pas voor etentjes of pre-parties thuis. Gin-tonic glazen hoeven trouwens niet duur te zijn, deze kan je al voor €10,- kopen bij de Xenos of Blokker.

2. Een kookboek

Is jouw vriendin een echte keukenprinses? Overweeg dan zeker om een mooi kookboek te geven. Denk bijvoorbeeld eens aan de kookboeken van Ottolenghi. De recepten van Ottolenghi zijn vaak vegatarisch en smaken heerlijk!

1. Fitbit

Wellicht een wat duurder cadeau maar wel erg welkom! Een Fitbit zorgt ervoor dat je via je smartphone je beweging en gezondheid kan monitoren. Het perfecte cadeau voor vrouwen die veel waarde hechten aan hun lifestyle en gezondheid.

Bronnen:

Omslagfoto – Julian wylegly Flickr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *